Ostalo > Svijet računala i mobitela
High End kineski low budget mobiteli
3alfa3:
--- Citat: formoz - 16 Travanj, 2015, 00:13:42 ---Vidim tu pisete svjetlina na 10% pa ce duze baterija. Nisam mogao odoliti a da ne komentiram. To nije tocno, sto je veca svjetlina baterija duze traje. Kod LCD ekrana to ide obrnuto. Pozadinsko svjetlo je uvijek jednako i jakost svjetla se smanjuje u pikselima, znaci kad je smanjite pikseli se opterete da smanje propusnost, a kada je na 100% onda je to rec cemo iskljuceno i propusta svu svjetlost. Dakle baterija vise traje sto je svjetlina veca. :D
--- Kraj citata ---
Pobrkao si neke stvari......
Kako samnjujes intenzitet svjetlosti, potrosnja struje pada.
Ono sto si ti krivo shvatio je cinjenica da kod iste postavke pozadinskog osvjetljenja, LCD trosi isto bilo da prikazuje 100% bijelu boju preko ekrana, ili neku tamniju sliku (ako i postoji neka razlika, zanemariva je jer se mjeri u promilima)
zrakoplovac:
--- Citat: zvonkec92 - 16 Travanj, 2015, 10:13:23 ---zrakoplovac ?
--- Kraj citata ---
Moram te razveselit, došel update na ios 8.3 koji je malo gladniji za baterijom, ali je mob zato daleko najfluidniji do sad tak da vise ne pratim taj battery usage :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
formoz:
Tako nas ucilo na faxu
balicdim:
ma pusti sad bateriju, da mi je do toga kupio bi nokiu 3310, siemens a35 i takve krševe koji isto imaju internet ali niko ga nije koristio jer je u doba njihovog postojanja to koštalo
šta mislite o ZTE NUBIA z5S
sasha2511:
Nubia je njihova premium serija cini mi se i cuo sam da je ubrzo gase.. Ako je tako onda mozda i nije najbolja kupovina s obzirom da ce mozda i s gasenjem proizvodnje nestati i podrska za nju.. Nisam siguran u ove informacije ali mi se cini da sam to negdje upio usput.. Telefon kao telefon je dobar a s obzirom da dolazi iz jedne od velike kineske sestorke nemozes puno fulat. Provjeri jos ako se odlucis naravno kakva je podrska developera za nju ako te to zanima.. :)
from my F1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju