Ostalo > Svijet računala i mobitela

High End kineski low budget mobiteli

<< < (11/18) > >>

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Ožujak, 2015, 22:41:46 ---Mogu i ja stavit svjetlinu na 0% i nabadat po ekranu ko ćorava kokoš 12 sati, al ne vidim svrhu od toga

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing3: :laughing9: :laughing11:

Svrha je da se možeš pohvalit na forumu

zvonkec92:
pa koja je svrha opce svjetline da bude na 100% kad se odlicno vidi i na 10%

tablet sam koristio kao najobicniji mob, znaci pozivi, malo fejsa i foruma i tu i tam koja poruka, i eto 7 okruglih dana drzi baterija.. znaci mobilni podaci ni u jednom trenutku nisu bili ugaseni..

zrakoplovac:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Ožujak, 2015, 22:41:46 ---Mogu i ja stavit svjetlinu na 0% i nabadat po ekranu ko ćorava kokoš 12 sati, al ne vidim svrhu od toga

--- Kraj citata ---
Na 25% je svjetlina stalno i svijetli poprilicno dobro, na full je ko da u žarulju gledam ;)
I ne znam kaj se cudite tolko tom vremenu posto ne igram igrice i koristim mob za uobicajene stvari kak i zvonkec kaze....

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
Tomi đaba si kupio pilu od moba kad ne zelis iskoristit njegove mogucnosti, uz sve to baterija mu je zak**ra* bez obzira kako ga koristis, bolje da si uzo kantu kakvu si i prije imo bar bi ti baterija drzala duze od 1 - 1.5 dana i to mirovanja..  ja na svom kinezu imam instalirano 27 aplikacija ti se na svog bojis stavit obicnu operu mini :/  ne kuzim zakaj si kupoval takav mob kad ti nije potreban :P

Tomi_ZG:

--- Citat: zvonkec92 - 27 Ožujak, 2015, 00:03:36 ---ne kuzim zakaj si kupoval takav mob kad ti nije potreban :P

--- Kraj citata ---
Da se kurčim po birtijama  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju