Ostalo > Svijet računala i mobitela

High End kineski low budget mobiteli

<< < (5/18) > >>

zvonkec92:
imam asusa sa intel dual core procesorom, 1gb rama. to je katastrofa teska sto se tice performansi, MTK quad ga pojede za dorucak.. intel quad je vjerovatno puno bolji...

neki dan nabavio novu igracku, huawei honor T1,  snapdragon 200 .kvad kor i giga rama.. za sada sam zadovoljan. zavrsna obrada je ispod asusa. bas se vidi da je kinez, al djeluje mi kvalitetno, ima ovaj ne guljivi tač, nikakvih bugova do sad nisam uocio...

andy:
Nema kruha od gige rama, to je premalo. To te najviše koči

zvonkec92:

--- Citat: andy - 06 Ožujak, 2015, 17:24:13 ---Nema kruha od gige rama, to je premalo. To te najviše koči

--- Kraj citata ---
istina dčesto se desi da mi ostane po 120mb rama free

andy:
Ispod 100mb ti nece nikad past jer si sustav sam oslobodi rame..

Probaj flashat neki custom rom gore, s tim možeš dobit dosta, samo treba naći neki provjereni koji dobro radi. Ja sam s time puno dobio, od baterije poboljsane pa do boljeg multitaskinga..

zvonkec92:

--- Citat: andy - 06 Ožujak, 2015, 17:41:34 ---Ispod 100mb ti nece nikad past jer si sustav sam oslobodi rame..

Probaj flashat neki custom rom gore, s tim možeš dobit dosta, samo treba naći neki provjereni koji dobro radi. Ja sam s time puno dobio, od baterije poboljsane pa do boljeg multitaskinga..

--- Kraj citata ---
ne postoji to za moj uređaj :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju