Ostalo > Razne offtopic teme :)

West coast customs discovery

(1/2) > >>

Josip-98:
Zna li neko di se izgubila ona emisija west coast customs sta je bila na discovery, bas san nekidan nesto vrtia po televiziji al bila je ona emisija iz 2009 bice. Jel se jos to snima ili meni je ono bilo skroz gust pogledat pogotovo wcc berlin jel uopce postoji jos to u berlinu  ??? ???
Eto ako nesto znate napisite

JosipMarijanovic:
Koliko sam cuo Berlin je propao jer ljudi u Europi ne vole aute od 100 000e+ koji je doveden u stanje neupotrebljivosti, smanjenih performansi i ilegalnosti. Nista sto oni rade i prodaju nema TUV i nemoze na cestu. Nemoze se legano staviti gume drugih dimenzija osim onih koje je propisala tvornica. Oni trpaju najvece moguce koje ubijaju auto i njegove performanse. Takoder zabije auta u pod u Europi ne prolazi jer nase ulice nisu kao americke. Bogati ljudi u Europi se ne razbacuju parama kao u Americi i to je najveca razlika.

Jel bi ti kupio auto od 400konja koji ide 4.0s do 100km/h da bi poslije 15000e prerade isao 5.5s do 100?

Josip-98:

--- Citat: JosipMarijanovic - 04 Ožujak, 2015, 18:51:14 ---Koliko sam cuo Berlin je propao jer ljudi u Europi ne vole aute od 100 000e+ koji je doveden u stanje neupotrebljivosti, smanjenih performansi i ilegalnosti. Nista sto oni rade i prodaju nema TUV i nemoze na cestu. Nemoze se legano staviti gume drugih dimenzija osim onih koje je propisala tvornica. Oni trpaju najvece moguce koje ubijaju auto i njegove performanse. Takoder zabije auta u pod u Europi ne prolazi jer nase ulice nisu kao americke. Bogati ljudi u Europi se ne razbacuju parama kao u Americi i to je najveca razlika.

Jel bi ti kupio auto od 400konja koji ide 4.0s do 100km/h da bi poslije 15000e prerade isao 5.5s do 100?

--- Kraj citata ---

Sve si tocno reka, nego bas je bila odlicna emisija jos ovdi u europi kod nas nije puno udaljeno moglo se i otic vidit to da je duralo ali jbg
Neka se vrati to na discovery ja zadovoljan

JogFromYamaha:
sad imas pimp my bike to im je jos legalno

sfreak:

--- Citat: JosipMarijanovic - 04 Ožujak, 2015, 18:51:14 ---Koliko sam cuo Berlin je propao jer ljudi u Europi ne vole aute od 100 000e+ koji je doveden u stanje neupotrebljivosti, smanjenih performansi i ilegalnosti. Nista sto oni rade i prodaju nema TUV i nemoze na cestu. Nemoze se legano staviti gume drugih dimenzija osim onih koje je propisala tvornica. Oni trpaju najvece moguce koje ubijaju auto i njegove performanse. Takoder zabije auta u pod u Europi ne prolazi jer nase ulice nisu kao americke. Bogati ljudi u Europi se ne razbacuju parama kao u Americi i to je najveca razlika.

--- Kraj citata ---

Gume se mogu atestirat, ceste nisu ni tamo bog zna sta, a po tvojem postu mogu zakljucit da u europi nema zabijenib auta u pod, gdje si jako u krivu

Inace, Street Customs se zvala serija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju