Općenito > Servisi
LS Moto yamaha servis Rijeka (Da se ovakvo nešto ne dogodi još nekome)
black-rox:
Filter je citav,ma da je unutra bilo zvjezdino ulje nebi zaribao,al nisu majstori promjenili pa eto na manje od 1dc nemoze vozit.
SF2 Freak:
Jedino ti prestaje bacit ciglu kroz prozor s porukom :dontknow:
black-rox:
--- Citat: SF2 Freak - 04 Ožujak, 2015, 23:25:47 ---Jedino ti prestaje bacit ciglu kroz prozor s porukom :dontknow:
--- Kraj citata ---
Sa time bi postigao to da bi zavrsio na muriji. Bit je ako je frend dozivio ovo nezelimo da jos netko dozivi,zato sam i otvorio ovo da vidite sa kime imate posla ;)
SF2 Freak:
--- Citat: black-rox - 04 Ožujak, 2015, 23:55:32 ---
--- Citat: SF2 Freak - 04 Ožujak, 2015, 23:25:47 ---Jedino ti prestaje bacit ciglu kroz prozor s porukom :dontknow:
--- Kraj citata ---
Sa time bi postigao to da bi zavrsio na muriji. Bit je ako je frend dozivio ovo nezelimo da jos netko dozivi,zato sam i otvorio ovo da vidite sa kime imate posla ;)
--- Kraj citata ---
Daj bar reci koje je servis za ubuduće. Mah ne bi bila pismena poruka nego fino zaljepiš za ciglu taj frfljavi filter , pa nek se čude.
dachi:
ja kad sam svog runnera poslo u porec i decko mi se javi nakon mjesec dana nesta mu zvecka u deklu,reko sam mu da skine i uslika il sta vec i posalje i rjesit cemo(ne kuzi se u skutere itd..) i dao je nekom sabanu da mu to promjeni,lik mu je promjenio deklo i naplatio J##########BENIH 800kn za polovno deklo....i naravno vratim skuter nazad i nakon 2 dana kurbla provrti..
neznam koji je to "servis" il fus majstor radio al eto..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju