Općenito > Generalno o skuterima

otišo mi skuter u ku***

<< < (2/3) > >>

White:
ak je to sf2 imam ti aj zadnje stop na rubu mal zakinuto...javi na pp ako trebas :icon_thumright:

vktr:
a čekaj jel se susjed bar zaustavio da vidi jel si čitav, pa kakav je to susjed bogamu?=???

Kad je meni moj susjed izletio, ostavio mi je broj moba i reko ako trebaš djelove samo zovi,
istina bog nije se javljo,kad sam zvao,  a inače ga nikad nema doma  ,, ali eto pokazao je namjeru :toothy12: :toothy12: :toothy12:

gaso999:
ljudi moji pa koliko se vama mora puta reci i govoriti da se odmah zove policija.

samo se tako moze naplatiti steta koja je ucinjena.
nista od toga to mi je susjed jer susjed nezna da su djelovi poskupi pa onda bude de odj... i ostalo.
fino policija pa uvidaj pa onda osiguranje pa lova pa popravak pa tek onda voznja a ne zicama povezati.

neer:

--- Citat: gaso999 - 13 Rujan, 2008, 13:20:49 ---ljudi moji pa koliko se vama mora puta reci i govoriti da se odmah zove policija.

samo se tako moze naplatiti steta koja je ucinjena.
nista od toga to mi je susjed jer susjed nezna da su djelovi poskupi pa onda bude de odj... i ostalo.
fino policija pa uvidaj pa onda osiguranje pa lova pa popravak pa tek onda voznja a ne zicama povezati.

--- Kraj citata ---
mozda fraer nema vozacku dozvolu sta znas  :dontknow:

moperman:
imam ja vozačku i sve. to mi nije susjed već neki lik iz drugog grada ne znam ni tko je ali kad se zabio samo je pobjego.nisam ni vidio tablice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju