Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 50cc--->200cc

(1/3) > >>

MarinM:
Nisam ga nikada predstavio pa cu sada posto ce se ipak neke vece preinake radit na njemu. Kupljen u stanju groblje,mrtav,ubijen,izdemoliran do kraja.

Onda ciscenje detaljno svega,sve promjenjeno sta je trebalo,nova radilica trkaca,lezaju semerinzi,variomat malossi,lamelice su bile vec znaci sve sam napravio jer sam ga mislio imat za sebe.

Slajfanje plastika

Boja maasno placena

Ali na kraju se isplatilo  :toothy12:

Poliranje i tako,skuter je stvarno bio bombon

Na kraju radova  :toothy3: :toothy3:

I sada,posto od prodaje vidim nebi bilo neke zarade odlucio sam skupa sa tatom da gore stavimo 200cc

Kupili smo atlantica 125 lagano razbijenog sa kojega cemo skinut masinu,struju i ostale sitnice koje zatrebaju.Cilindar glavu i klip lako nadjem.Neznam ni sam kakvi problemi bi mogli stajat na putu,oni ce se rijesavat usput  :toothy11: ,ali ako znate unaprijed neki recite da pocnem razmisljat sta cu s njim  :hello:

MarinM:
Ova 125 masina ima 18 000km , a doma vec imam multivar,polini evolution zvono i deltu kvacilo tako da bi to islo za prijenos  ;D

alfist159:
Prvi problem instalacija.

steeef:
glava na 125 i 200 je ista,uz klip i cilindar trebas getribu od 200 cc inace zali boze tih 200 stavljat..
nosac motora pripasat,prihvat za drugi amortizer na rami..itd

MarinM:
Instalacija nije problem jer ce se staviti struja sa atlantisa,a to ce tata spajat  :toothy12: Znaci netreba mi glava nego samo cilindar klip i getriba. Stef mislis da nije dosta jedan amortizer?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju