Ostalo > ATV & Quad
Molim preporuke za početnika ATV & Quad 15-250 ccm
Tomi_ZG:
Novi kvad za 10kkn poznate marke i što jači,ne denes na žalost,za to mu treba 40ak hiljada kn.
Pa za 10kkn nemreš kupit ni skuter 50ku poznate marke,to znaš i sam.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2015, 10:24:22 ---Novi kvad za 10kkn poznate marke i što jači,ne denes na žalost,za to mu treba 40ak hiljada kn.
Pa za 10kkn nemreš kupit ni skuter 50ku poznate marke,to znaš i sam.
--- Kraj citata ---
10 000kn vise kosta model quada poznate marke ako ima homologaciju.
Tomi_ZG:
Vrag mi nije dao mira pa sam malo pogledao,znači Kymco 50ka košta 23 hiljade,kak to ide odnosno nejde ne želim ni znat,onda Kymco 150 košta 30 hiljada,a isto nejde,onaj od 250 košta skoro 40,eto,Yamahe,Kawasakije i sl. neću ni spominjat jer su cijene paprene.
Tak da za 10 može kupit sporo kinesko smeće.
Samo za usporedbu,stao sam na crtu s nekim kinezom 200ccm,LC mašina,na brzine,ja sam s runnerom s tt-om i multivarom brži i u šusu i u krajnjoj,tak da ljudi koji se misle "ganjat" s kvadom imaju to u vidu.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2015, 13:40:49 ---Vrag mi nije dao mira pa sam malo pogledao,znači Kymco 50ka košta 23 hiljade,kak to ide odnosno nejde ne želim ni znat,onda Kymco 150 košta 30 hiljada,a isto nejde,onaj od 250 košta skoro 40,eto,Yamahe,Kawasakije i sl. neću ni spominjat jer su cijene paprene.
Tak da za 10 može kupit sporo kinesko smeće.
Samo za usporedbu,stao sam na crtu s nekim kinezom 200ccm,LC mašina,na brzine,ja sam s runnerom s tt-om i multivarom brži i u šusu i u krajnjoj,tak da ljudi koji se misle "ganjat" s kvadom imaju to u vidu.
--- Kraj citata ---
suzuki ltz 400 je 47000kn. kingquad 700 je 75000kn. kawasaki praire 360 je 50000kn. to su cijene bez homologacije. homologirane verzije su oko 10 000kn skuplje. s tim da vam rega quad kosta oko 3500kn bez bonusa. skup je to sport za voziti se po cesti. a o tome koliko lufta dobije jer je to terensko vozilo dok se vozi po cesti je uzas. i gume moraju biti cestovne i onda cijelo to vozilo gubi smisao jer terensko vozilo sa cestovnim gumama je glupost. a ako se neces voziti po cesti netrebas ni homologaciju. zacarani krug
Tomi_ZG:
Sve stoji,ja mislim da je dotični jako zabrijao sa zahtjevima s obzirom na mizernu cijenu koju bi dao za novi kvad tih karakteristika,ni trostruko mu nije dovoljno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju