Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio 50 2t tuning... pomoc

(1/3) > >>

Divka:
Pozdrav
dakle kupio sam Piaggio 50 2t i planiram ga napucat lijepo :)
dakle prije njega sam imao runnera i sredio sam i njega ali nikad nije bilo sredstava ko sad hihihih, a uvijek mi je bilo draze zajebavat se sa " igrackama" i nabijat komplekse ljudima... vise nego uzet nesto sa vecom kubikazom...

zanima me vas prijedlog sto mu stavit da dobijem sto vecu brzinu sa solidnim startom , a da mu ne stavljam kit... skuter je trenutno full standard ( osim blokada )
trenutno imam neku viziju ali sve se da promijenit :)
mislio sam za pocetak: dizna 64
                                     valjci 5.0
                                     bijeli centralni
                                     bijele oprugice
                                            o ostalnom jos treba razmislit :P

balki:
Bez kita, auspuha i multivara ćeš teško nekom nabit ikakav komplex :icon_biggrin:
Ako inzistiraš na nestavljanju kita onda uzmi Yasuni R zato jer ima malko širi powerband pa će ti bit dobar kompromis sve od serijale, turpijane serijale preko base kita do midrace-a. Opet kažem ako nećeš kit onda ćeš se morat primit turpije i skupiti znanje kako ju upotrijebiti :headbang:

Tomi_ZG:
Nabijat komplekse s 50kom možeš jedino biciklistima,nhf al ovo ko da je napisalo djete od 15 godina.
Uloži jedno 10-15-20 kila kn u mašinu pa će nabijanje kompleksa drugima možda imat smisla  :dontknow:

Divka:
ma prihvacam sve od sarafa do auspuha hahaha ali kit nebih :P

Divka:

--- Citat: Tomi_ZG - 25 Veljača, 2015, 09:50:31 ---Nabijat komplekse s 50kom možeš jedino biciklistima,nhf al ovo ko da je napisalo djete od 15 godina.
Uloži jedno 10-15-20 kila kn u mašinu pa će nabijanje kompleksa drugima možda imat smisla  :dontknow:

--- Kraj citata ---
da sam htio tako nes uzeo bi sp 180 i tjt ali nije mi to to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju