Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri i Supermoto Alpe Adria 11-12.4.2015. Osijek
D3n1:
eto ja ipak ostao ziv malo polomljen ali ziv evo i videa kako sam se zabio u kukica
naravno ne namjerno sve je to bilo u zaru borbe procjenio sam da bih mogao proci
jer sam bio u unutarnjem zavoju ali na zalost sam lose procijenio
walkay:
Sranje, bitno da si citav! Kukic te nije mogao vidjeti, bio si bas iza njega i zatvorio te a ti taman preblizu... :(
Josip-98:
Ubia si ajzakliju 186
fleky911:
--- Citat: D3n1 - 16 Travanj, 2015, 18:29:13 ---eto ja ipak ostao ziv malo polomljen ali ziv evo i videa kako sam se zabio u kukica
naravno ne namjerno sve je to bilo u zaru borbe procjenio sam da bih mogao proci
--- Kraj citata ---
zaledio sam se kad sam odgledo ovo :S
f-racing:
--- Citat: D3n1 - 16 Travanj, 2015, 18:29:13 ---eto ja ipak ostao ziv malo polomljen ali ziv evo i videa kako sam se zabio u kukica
--- Kraj citata ---
Od srca ti želim brz oporavak, :icon_thumright:
Nažalost si se precjenio, prekasno kočio, kao u slučaju prolaska kraj Kupanovca u 3. krugu, a da si i uspio ubaciti se, kontakt je bio neizbježan. Trebao si me rješavati kasnije u desnom gdje mi je motor išao osjetno slabije i gdje si u krugovima prije radio prednost....no šta je tu je dešavalo se i većima....Gajs i Dampa u Križevcima
a ni Marquez danas nije bolje prošao
Lekcija i poanta, pazite što i kako gađate prednjim kotačem!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju