Tehnički kutak > Garaža

Projekt NRG

<< < (5/19) > >>

Shokre.:

--- Citat: bukva - 23 Veljača, 2015, 22:12:17 ---Prika sve 5 ali kad vidim da netko farba felge a ne skine gume i farba s ventilima na felgi to mi je katastrofa  :tstnd:

--- Kraj citata ---

potpis... mislim svaka čast na ideji i na volji,al zar je toliki problem skinut i vratit gume... prvi put kad budes skidao gume dole sad bit ce ti zao kaj nisi skinuo dok si lakirao..vjeruj mi  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: dachi - 24 Veljača, 2015, 23:13:38 ---ne kazem za zadnje zmigavce,vec ove macje oci(reflektirajuce il kako se po autoskoli zovu te plastike) koje su ti na bocnim plastikama,ove narancaste plastikice hahah

--- Kraj citata ---

Kad ih skines ruzno izgleda jer imas udubinu u plastikama. Kad ih pofarbas u mat crno, e to je onda vec nesto  ;D

ivanm:
ja sam ih pofarbao lagano sa transparentnim crnim, i zadnji far i njih pa su sad ovak ko žmigavci..

Piaggio Power:

--- Citat: dachi - 24 Veljača, 2015, 23:13:38 ---ne kazem za zadnje zmigavce,vec ove macje oci(reflektirajuce il kako se po autoskoli zovu te plastike) koje su ti na bocnim plastikama,ove narancaste plastikice hahah

--- Kraj citata ---

Skonto sam na sta mislis ali ce ruznije bez njih biti
 :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 25 Veljača, 2015, 07:37:41 ---ja sam ih pofarbao lagano sa transparentnim crnim, i zadnji far i njih pa su sad ovak ko žmigavci..

--- Kraj citata ---

Sa zadnjim svjetlom se nebi zajebavao, ako nista drugo, zbog tehnickog pregleda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju