Tehnički kutak > Garaža
Projekt NRG
Shokre.:
--- Citat: bukva - 23 Veljača, 2015, 22:12:17 ---Prika sve 5 ali kad vidim da netko farba felge a ne skine gume i farba s ventilima na felgi to mi je katastrofa :tstnd:
--- Kraj citata ---
potpis... mislim svaka čast na ideji i na volji,al zar je toliki problem skinut i vratit gume... prvi put kad budes skidao gume dole sad bit ce ti zao kaj nisi skinuo dok si lakirao..vjeruj mi :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: dachi - 24 Veljača, 2015, 23:13:38 ---ne kazem za zadnje zmigavce,vec ove macje oci(reflektirajuce il kako se po autoskoli zovu te plastike) koje su ti na bocnim plastikama,ove narancaste plastikice hahah
--- Kraj citata ---
Kad ih skines ruzno izgleda jer imas udubinu u plastikama. Kad ih pofarbas u mat crno, e to je onda vec nesto ;D
ivanm:
ja sam ih pofarbao lagano sa transparentnim crnim, i zadnji far i njih pa su sad ovak ko žmigavci..
Piaggio Power:
--- Citat: dachi - 24 Veljača, 2015, 23:13:38 ---ne kazem za zadnje zmigavce,vec ove macje oci(reflektirajuce il kako se po autoskoli zovu te plastike) koje su ti na bocnim plastikama,ove narancaste plastikice hahah
--- Kraj citata ---
Skonto sam na sta mislis ali ce ruznije bez njih biti
:icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 25 Veljača, 2015, 07:37:41 ---ja sam ih pofarbao lagano sa transparentnim crnim, i zadnji far i njih pa su sad ovak ko žmigavci..
--- Kraj citata ---
Sa zadnjim svjetlom se nebi zajebavao, ako nista drugo, zbog tehnickog pregleda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju