Općenito > Generalno o skuterima
Nexus 125 zamjena za rs125?
nexus125:
imam nexusa 125 i sutra mi lik dolazi da zamjeni za rs 125 2006 god, jel to okej zamjena ? hvala puno :) :) :)
Pulss:
Prvo se predstavi.. http://forum.mojskuter.com/index.php/board,3.0.html
Pa napisi nesto o oba skutera/motora, onda cemo ti moc rec.. :)
nexus125:
novi sam vamo nista ne kontam :S sori frende, nexus gilera 125, 28tkm sjedi pali vozi, trebali bi jedino aku kupit novi jer je još orginal, sve ostalo savrseno, a rs je 2006 ima 22tkm otvorena verzija je, i lik ju ima 2 godine, kaze da ju je kupio zbog cure, kaze da izvrsno pali, i vozi e sad je pitanje....
Pulss:
Sve 5 :icon_thumright: Samo kazem da se predstavis, nemas se sta ispricavat ;D
RS ako je odrzavan kako treba, kvalitetno ulje i nije gazen na hladno, okrene 25tkm bez diranja masine. Kad ga dovede dobro ga pogledaj, kako radi, jel suska u leru i na visima okretajima jel melje, kako salta i jel lako brzine upadaju.
Moras bit svjestan da je tima motorima ugl dusa izvadena, i takve je najbolje uzet ko grobove pa slozit nanovo tako da znas sta vozis, ili uzet novo.
Ako je tebi u tako odlicno stanju ko sta kazes, uredno servisiran i odrzavan, onda dobro razmisli, i ako sumnjas da nesto nije u redu sa RSom, nemoj se kockat, jer tvoj kao polovni jos uvik vise vridi.
nexus125:
pogledat cu sve sto si rekao, sutra ce doci tokom dana, pa cu javiti sta je bilo i kooju sliku nabacit, hvala frende :) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju