Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb voznjica 8.3

<< < (10/18) > >>

Aprilia97:

--- Citat: JosipMarijanovic - 08 Ožujak, 2015, 12:04:08 ---
--- Citat: MarinM - 08 Ožujak, 2015, 10:56:27 ---29.3 prakticki cetvrti mijesec  :glasses9: Ajde dogovarajte se i dodjite svi na meet za pamcenje  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ako temperature budu neke normalne i vrijeme okej zasto ne. Nego tko nam rijesava pomocne lezajeve dole da ne moramo na silu voziti doma? :P

--- Kraj citata ---

Ja zivim prakticki u gorskom kotaru,skoro 1000m nadmorske visine,tako da nije toliko greda po danu se voziti,jos ako bude suncan dan kao sta je danas naprimjer bit ce super za voznju  :icon_thumright:

JosipMarijanovic:

--- Citat: Aprilia97 - 08 Ožujak, 2015, 12:23:30 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 08 Ožujak, 2015, 12:04:08 ---
--- Citat: MarinM - 08 Ožujak, 2015, 10:56:27 ---29.3 prakticki cetvrti mijesec  :glasses9: Ajde dogovarajte se i dodjite svi na meet za pamcenje  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ako temperature budu neke normalne i vrijeme okej zasto ne. Nego tko nam rijesava pomocne lezajeve dole da ne moramo na silu voziti doma? :P

--- Kraj citata ---

Ja zivim prakticki u gorskom kotaru,skoro 1000m nadmorske visine,tako da nije toliko greda po danu se voziti,jos ako bude suncan dan kao sta je danas naprimjer bit ce super za voznju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znam da je po danu lijepo ali posto sam Lican znam sto je topli dan i hladna noc usred ljeta. Ali problem za nas iz Zg ato bi dosli je ako se moramo navecer vracati doma.

Aprilia97:
A da to je istina :S
A neznam,mi planiramo krenut u 12-12:30 sa towera pa djir napravit,neznam koliko bi to trajalo sad tocno..

MarinM:
Bilo bi ljepo da neko ponudi smjestaj haha, ali tesko. Ja nemam ni za sebe mjesta doma a kamo li utrpat nekoga  :sad1:

suni:
Josip ajmo na voznju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju