Tehnički kutak > Tuning skutera

Typhoon 50 - Preporuka za kit

<< < (5/6) > >>

Drnda:

--- Citat: kecbaya - 12 Rujan, 2008, 19:03:23 ---replica je 12-13ks a corsa je 11-12....

--- Kraj citata ---
a kao da je bitno, ionako ces imati ako to uzmes najjaci kit u neretvi( iako cizmic ima onu replicu koja dere sve zivo) , iako ako ja uzmem onaj SF2 e onda ca se stvari bitno promijeniti...

kecbaya:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Rujan, 2008, 19:07:32 ---
--- Citat: kecbaya - 12 Rujan, 2008, 19:03:23 ---replica je 12-13ks a corsa je 11-12....

--- Kraj citata ---
a kao da je bitno, ionako ces imati ako to uzmes najjaci kit u neretvi( iako cizmic ima onu replicu koja dere sve zivo) , iako ako ja uzmem onaj SF2 e onda ca se stvari bitno promijeniti...

--- Kraj citata ---
nema cizmic repliku nego due+ ali nebitno ja i moj pajdo misetic cemo ga sredit da ide isto koda ima due+ hehe bit ce puno para ulozeneo malossi overrange,primar i sekundar,radilica nova,osovina te ležajevi c4,karb 21 kao što si ti reko ili 24 vidit cemo te gljiva e5 ce me zadovoljit....

evo ti popa vidi ono sto sam ti govorio kolko je para http://www.euroscooters.nl/shop/over-range-2006-gilera-piaggio-lang-model-p-1808.html
ovo je tamo a u nas je 1600

2TDottore:
MHR Replica.Ja ju imao 3 godine dok nisam potrosio cijeli cilindar izvan tolerancija.S njom neces pozalit.Meni je skuter sa dvojicom isao 140 po satu. :icon_thumright:

tomof10:
Ma njemu motor i ovako de dobro nek stavi mhr replicu ili tpr.Ja cu mu to sve u radit a on ima mhr replicu auspuh ao stavi kit mhr replicu slagat ce se kao duo+ i nardo.

2TDottore:

--- Citat: tomof10 - 12 Rujan, 2008, 22:57:44 ---Ma njemu motor i ovako de dobro nek stavi mhr replicu ili tpr.Ja cu mu to sve u radit a on ima mhr replicu auspuh ao stavi kit mhr replicu slagat ce se kao duo+ i nardo.

--- Kraj citata ---

moguce al nije sigurno.bolje mhr replica+nardo.samo je problem sta nema narda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju