Općenito > Propisi

Mogu li vozit skuter do 50ccm ako mi je oduzeta A kat ??

<< < (2/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: caras - 12 Veljača, 2015, 14:33:30 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Veljača, 2015, 14:07:53 ---Mozes, dokle god imas M kategoriju (ili kako se vec zove za mopede)

Nego, reci ti nama kako si izgubio A kat?  ;D

--- Kraj citata ---

5 crvenih, bjezanje policiji , ugrozavanje pjesaka itd.....

Moze brisanje teme ili lock....
Hvala na brzim odgovorima....

--- Kraj citata ---

majstore  ;D

i sve to pretpostavljam sa istaknutom reg tablicom  ;D

caras:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Veljača, 2015, 15:05:47 ---
--- Citat: caras - 12 Veljača, 2015, 14:33:30 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Veljača, 2015, 14:07:53 ---Mozes, dokle god imas M kategoriju (ili kako se vec zove za mopede)

Nego, reci ti nama kako si izgubio A kat?  ;D

--- Kraj citata ---

5 crvenih, bjezanje policiji , ugrozavanje pjesaka itd.....

Moze brisanje teme ili lock....
Hvala na brzim odgovorima....

--- Kraj citata ---

majstore  ;D

i sve to pretpostavljam sa istaknutom reg tablicom  ;D

--- Kraj citata ---

nisam imao tablicu...   zato sam i napravio sebi sranje... dobro je sve....  :icon_biggrin:

neos 123:
Kaoo on zna da si ti 5 crvenih prosao kad ni on nesmje na crveno proc? Sad ti njega lovi na to

caras:

--- Citat: neos 123 - 12 Veljača, 2015, 17:43:34 ---Kaoo on zna da si ti 5 crvenih prosao kad ni on nesmje na crveno proc? Sad ti njega lovi na to

--- Kraj citata ---

prosao sam kroz dva crvena, ali su mi napisali da sam prosao kroz 5 kad su me uhvatili jer su pop..ili sta sam im pobiga...ma nebitno....platio sam kaznu,jos da odradim ovaj dio sa oduzimanjem dozvole od 3 mjeseca i miran sam...ionako sam prodao motor i vozim skuter trenutno,bar dok se financijska situacija ne popravi....glavno da ja smijem runner-ića vozit.

neos 123:
Zakonski ti pandur isto nesmije na crveno proc pa isto tako on moze rec da si prosao na crveno 1 a sad kako te je on uhvatio ako je cekao zeleno hm ahhaha kuzis zakonski on nesmjr al njemu nece niko napisat kaznu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju