Općenito > Propisi
Mogu li vozit skuter do 50ccm ako mi je oduzeta A kat ??
...:::Masla:::...:
Meni oduzeli M kategoriju, ne smijem voziti 3 mjeseca, a A smijem. Znaci skuter koji ide 50 km/h ne smijem voziti, a Hondu od 1000ccm koja ide 300 km/h smijem... Gdje je tu logika :dontknow: :dontknow: :dontknow: :laughing1: :laughing1: :laughing1:
JosipMarijanovic:
Logika je u tome da si prekrsaj napravio sa M kategorijom
SixPack:
Budo sretan da ima xy kategorija i da nema logike, inace bis sljedeca yri mjeseca morao thumb up :icon_thumright: :toothy9:
Corector:
Znači vozim se preko Mosta slobode kod Bundeka prema centru i bila je kolona ispred, i vidim ove kako razdvajaju aute kroz sredinu kao Mojsije more, i ja po gasu sa skuterom i nisam uspio preći most, stigli su me i morao sam se maknuti koliko brzo voze kroz kolonu jer su me zgurali doslovno.
SixPack:
--- Citat: Corector - 15 Veljača, 2015, 17:21:24 ---Znači vozim se preko Mosta slobode kod Bundeka prema centru i bila je kolona ispred, i vidim ove kako razdvajaju aute kroz sredinu kao Mojsije more, i ja po gasu sa skuterom i nisam uspio preći most, stigli su me i morao sam se maknuti koliko brzo voze kroz kolonu jer su me zgurali doslovno.
--- Kraj citata ---
A jbg...trebat ce taj maljosi malcice pojacat...slabo je to kad te vitaci gaze :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju