Općenito > Propisi

Mogu li vozit skuter do 50ccm ako mi je oduzeta A kat ??

<< < (8/9) > >>

...:::Masla:::...:
Meni oduzeli M kategoriju, ne smijem voziti 3 mjeseca, a A smijem. Znaci skuter koji ide 50 km/h ne smijem voziti, a Hondu od 1000ccm koja ide 300 km/h smijem... Gdje je tu logika  :dontknow: :dontknow: :dontknow:   :laughing1: :laughing1: :laughing1:

JosipMarijanovic:
Logika je u tome da si prekrsaj napravio sa M kategorijom

SixPack:
Budo sretan da ima xy kategorija i da nema logike, inace bis sljedeca yri mjeseca morao thumb up  :icon_thumright:  :toothy9:

Corector:
Znači vozim se preko Mosta slobode kod Bundeka prema centru i bila je kolona ispred, i vidim ove kako razdvajaju aute kroz sredinu kao Mojsije more, i ja po gasu sa skuterom i nisam uspio preći most, stigli su me i morao sam se maknuti koliko brzo voze kroz kolonu jer su me zgurali doslovno.

SixPack:

--- Citat: Corector - 15 Veljača, 2015, 17:21:24 ---Znači vozim se preko Mosta slobode kod Bundeka prema centru i bila je kolona ispred, i vidim ove kako razdvajaju aute kroz sredinu kao Mojsije more, i ja po gasu sa skuterom i nisam uspio preći most, stigli su me i morao sam se maknuti koliko brzo voze kroz kolonu jer su me zgurali doslovno.

--- Kraj citata ---

A jbg...trebat ce taj maljosi malcice pojacat...slabo je to kad te vitaci gaze  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju