Ostalo > Razne offtopic teme :)

Balansiranje i reparacija radilica? Da li se isplati ulaziti u posao?

<< < (2/2)

zvonkec92:
neznam kako je kod tebe u sarajevu al tu u ZG ja znam jednog majstora, kojem i ja stalno nosim takve stvari da mi radi i prilično je jeftin ( bar za mene drugima neznam kako naplačuje ) a dobro radi poso.. posla preko ljeta ima jako puno da ni nestigne sve to u fušu složit na vrijeme al jebiga on je stari igrač i ima puno svojih mušterija, redovitih pizza skutera / tomosa, raznih poznatih servisa koji sve takve stvari njemu nose da napravi itd.. eo samo jedan primjer za APNa reparirana radilica 160kn, inače radi sve šta god očeš. osim radilice od auta kamiona itd. eo neki dan bio kod njega baš je na stolu imo završenu radilicu i cilindre od onog skutera za po vodi što se vozi.

ako u tvojoj okolici nema niko ko takve stvari radi a čuješ da se to dosta traži, onda otvori neki fušeraj pa vidi kako će to ić.

fortumo33:

--- Citat: zvonkec92 - 12 Veljača, 2015, 16:34:24 ---neznam kako je kod tebe u sarajevu al tu u ZG ja znam jednog majstora, kojem i ja stalno nosim takve stvari da mi radi i prilično je jeftin ( bar za mene drugima neznam kako naplačuje ) a dobro radi poso.. posla preko ljeta ima jako puno da ni nestigne sve to u fušu složit na vrijeme al jebiga on je stari igrač i ima puno svojih mušterija, redovitih pizza skutera / tomosa, raznih poznatih servisa koji sve takve stvari njemu nose da napravi itd.. eo samo jedan primjer za APNa reparirana radilica 160kn, inače radi sve šta god očeš. osim radilice od auta kamiona itd. eo neki dan bio kod njega baš je na stolu imo završenu radilicu i cilindre od onog skutera za po vodi što se vozi.

ako u tvojoj okolici nema niko ko takve stvari radi a čuješ da se to dosta traži, onda otvori neki fušeraj pa vidi kako će to ić.

--- Kraj citata ---

Tako ce i biti, staviti povoljnje cijene ako bude potraznje uloziti jos malo novca u opremu i cao. U mene ima dosta tokara, a ljudi misle da oni mogu sve.

Grale:
Kako nebi mogli sve?

Ja sam jednom nosio tokaru prase da mi zakolje :laughing7:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2015, 08:13:25 ---Kako nebi mogli sve?

Ja sam jednom nosio tokaru prase da mi zakolje :laughing7:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sto se samog posla tice moglo bi to ici, pogotovo sa radilicama koje su vadene a jos su dobre pa ih samo izbalansirati i vraiti natrag. A drugo ako imas bolju radilicu kojoj je prosao glavni lezaj ili se spigala klipnjaca vise se isplati dat na reparaciju nego kupovati novu. To je posao koji bi mogao ici, ako se dokazes na par motora da si napravio dobar posao mogle bi radilice dolaziti busom iz cijele hr na reparaciju,jos ako budes popravljao dosjede na radilicama i ako budes imao kvalitetan tokarski i naucis zavarivanje nema ti kraja  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju