Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje hrapavih plastika?
Kjaj:
Sa većine hrapavih se boja digne kad tada jer čim dođe do nekih savijanja ona puca. A i nije namijenjena za bojenje.
Može se kvalitetno obojiti ali treba i uloziti. Treba kupiti onaj elastin (ili kako se već zove) doda se u boju i tada boja prilikom savijanja plastika ne puca.
ivano_007:
Vodobrusnim papirom (800 mislim ???) malo prošmirglat, sve dobro oprat u šamponu i proša 2 ruke crnim bumperom. Tegla od litre je 140 kuna, potrošeno pola litre za sve ovo. Vidit ćemo kako će se ponašat na suncu, sa vodom i tim glupostima :laughing1:
Zasad izgleda ka iz dućana :confused5:
balki:
odlicno izgleda.
spricano ili penzlom?
ivano_007:
Špricom :icon_thumright:
Plastike su otišle od sunca, mogao si noktom ispisivati imena po njoj, to me živciralo, negdi je bila svjetlija, negdi tamnija... A oni kokpit i slični sprejevi nisu ništa pomagali.
Sad izgledaju kao iz dućana, još ćemo vidit kako se ponašaju s vrimenom kad ih stavim na skuter, al trebalo bi to držat :frajer: Izgleda ka dosta jeftina, a kvalitetna metoda za hrapave plastike, sve skupa nekih 170 kn (bumper + obični nitro za razridit + brusni papir).
anton55:
ovo je stvarno dobro ispalo, mada mi ona metoda sa industrijskim fenom izgleda zanimljiva i nije skupa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju