Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje hrapavih plastika?

<< < (3/9) > >>

Rox-Rab:
ja sam uvijek koristio prajmer u spreju jer je 30kn i dobar mi se pokazao

spric kit koristim onaj CR4 mislim da se zove

ako nanosis u spreju sacekas cca pol sata

spric kit prvo jednu ruku samo zaprasis, za 10 min malo jace, cekas par sati da se osusi, malo posmirglas i opet isti postupak

na kraju smirglas da bude skroz glatko ako zelis da ti farba ostane super

Corector:
A kaj mislite jel se isplati uopce raditi sam pripremu, pa zatim odnesi majstoru svog zanata da samo oboja plastike?
U nadi da cu ja bolje odraditi tu pripremu od njega?

Aprilia97:
Ja sam sebi na kinezu farbao plastike sve,je da su isle u mat boju al je za moje potrebe i zelje super ispalo i jako sam zadovoljam,tako da sve sta radim u mat boju radim sam(ostalo jos nisam probao),priprema kao sta je dole navedeno,primer,pa par kila sprickita ( uvijek mi treba  :toothy11: ) i onda smirglom vodobrusnim lagano i sprejanje  onda

Sad cu radit i te hrapave plastike prije 3mjeseca pa ako ne odradis do tad cu ti javit kako i sta

Danijel4x4:
Sve te fore sa sprejevima mogu ispast o.k. al nikad nije ko 2k i nece bit...moja ti je preporuka radit sve sa kompresorom, kvalitetnije bu ti bilo na kraju  :icon_thumright:

A ako bas hoces hrapavo,a nije nigdje nis potrgano, uzmi bumper sprej u nekoj boljoj prodavaonici boja i lakova, prije njega nije potreban ni primer

ivano_007:
Krajem ovog tjedna ili u krajnjem slučaju sljedeći tjedan bi ih trebao piturati :icon_thumright:

Momak šta pituraje je reka samo malo proć sa vodobrusnim (800 il 1000) tako nešto, dobro to sve oprat i odmastit i odma pitura, bez primera i bez šprickita. Čua sam na još par mista da triba samo dobro oprat i odma pituru, pa neznam ni sam, možda na kraju čak tako i probam.

Stavit ću slike prije/poslije da vidite kako to izgleda, još sam samo malo u dilemi oko te pripreme.

EDIT: kompresorom se pituraje, ništa sprejevi :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju