Općenito > Generalno o skuterima
Italjet Dragster Najava novoga modela
steeef:
--- Citat: zrakoplovac - 22 Srpanj, 2015, 11:12:26 ---Taj x10 je tak grdi da se nemre nazivat skuterom :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
x10 je svemirski brod za skutere,zato i košta papreno..u toj brod klasi skutera nema 'modernijeg',a vizualno je čak i ok pogotovo uživo,naspram svih ostalih generacija x do sad..
3alfa3:
svidja mi se. cijena je visoka, ali jel to vise od ostatka skutera sa takvim agregatom? Ako i je, nije bitno, a mozda nije uopce
zrakoplovac:
--- Citat: steeef - 22 Srpanj, 2015, 11:54:57 ---
--- Citat: zrakoplovac - 22 Srpanj, 2015, 11:12:26 ---Taj x10 je tak grdi da se nemre nazivat skuterom :P
--- Kraj citata ---
x10 je svemirski brod za skutere,zato i košta papreno..u toj brod klasi skutera nema 'modernijeg',a vizualno je čak i ok pogotovo uživo,naspram svih ostalih generacija x do sad..
--- Kraj citata ---
Uzivo je jos ruzniji i glomazniji i da ima NASA-inu tehnologiju ne bi ga kupil, al necemo o ukusima...
steeef:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2015, 11:59:15 ---svidja mi se. cijena je visoka, ali jel to vise od ostatka skutera sa takvim agregatom? Ako i je, nije bitno, a mozda nije uopce
--- Kraj citata ---
pa visoka je,da..mislim da je beverly 350 oko 40tkn a x10 i preko 60,ovisno o opremi (kofer sa nosačem košta skoro 500 eura..ima abs asr,automatsku parkirnu kočnicu kad se spusti bočna nogara,sve je u led osvjetljenju,čak i oznake na prekidačima svjetle,spajanje telefonom na multimediju motora,500cc verzija ima elektronski podesiv stražnji mono amortizer koi se štela sa 2 tipkice,prednja svjetla ko betlehem itd...)
ali za vozit je baš pravi brod,plovi..
Dragster 50:
https://www.scooterlab.uk/2017-oracle-italjet-dragster-returns-editorial/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju