Općenito > Generalno o skuterima
Aixam i Microcar autici s malom tablicom
vukas:
Vidio sam jednog plavog Aixam-a prije jedno 2 tjedna. Nisam nikad vidio tako nešto i gledam ide mali auto, nema tablicu naprijed, manji je od smarta, nije na struju, niš mi nije bilo jasno. Prođe pokraj i gledam, iza ima malu tablicu. Odmah na google i kad sam vidio kolko košta... :icon_puke_r:
Za grad je bolji od smarta, ali ga jedino koči ograničenje brzine za M kategoriju, al to bi se valjda dalo porihtati :icon_biggrin:
Josip-98:
Ima ovdi kod mene jedan ovi jazavi auto nije ova marka nesto drugo je, dobar je za okrenit ga rukon na krov
Rade kupit e36 i uzivat nego ovo smece vozit di kad te neko udre imas vise ozljeda nego kad padnes iz aviona
petarpan:
ovo bi imalo smisla da novi iz ducana dodje do nekih 20 soma
sve preko toga - cemu? kupis normalan auto s kojim mozes i na more :)
mislim da imaju i neki MEGA na tu foru
JogFromYamaha:
taj jedan aixim stoji 30m od moje kuce i nije to losa stvar
masina je lombardinijeva i kubota ako se ne varam i bas je "fora" samo je cijena pretjerana daleko
ali najvaznije je da si suh po kisi i da ti je toplo po zimi
zvonkec92:
kak se ide na Ksaver tam gore uz neku zgradu stoji jedan taj drek.. davno je to kod nas doslo ja sam to jos prije 5 godina iso gledat s frendom i jos je bila akcija mogo si ga uz nazocnost lika iz ducana i isprobat, samo najjeftiniji model je bio nes sitno preko 10k€ jbt bolje onda za 7500€ kupit novi ševrole spark bar na nekaj lici naspram ovoga i jos ti ostane love da ga sljedecih 5 godina regas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju