Općenito > Propisi

Prikolica i skuter

<< < (8/11) > >>

ljubo46:
Jaooo pre dobro zvonac :headbang:
Prase iza stane bez problema ;D

zvonkec92:
Bome, mogu ić po kvartu i prodavat janjetinu, samo si još ugradim neki zvučnik koji bu pričao "friško pečena janjetina samo 80kn kila"

Ma nema kaj jedva čekam neko slobodno vrijeme da probam skarabuđit tu prikolicu, moram prvo kuku nekak skemijat a to sam mislio uzet kuglu od auta i na nju složit jer ona dopušta nagib u svim smjerovima..

balki:
Kuka od auta je overkill. Zemi neki manji uniball i uz njega 4~6mm sajlicu kao dodatno.osiguranje.

http://www.vx220.org.uk/forums/topic/127619-uniball-steering-rod-ends-for-oem-rack/

zvonkec92:
Nisam mislio bas na kuku od auta nego na kuGlu od ovjesa ( ona kaj bude na škari i drzi glavčinu ) toga fala bogu imam od renole viška i nije teško

Corector:
"Zvonkec trans" ja bih razvozio pijanu ekipu iz klubova, samo izbusis rupice na dnu kadice pa kad se zbljuju da se ocijedi putem :headbang: Onaj propuh na 112gpsa ce im goditi, a poskakivanje ce izbaciti i zadnju kap alkohola iz stomaka.

Za prikolicu moras imati dobar ovjes, tj. zadnji amortizer, inace ce ti skakati zadnji kraj ako nemas prigusenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju