Općenito > Propisi

Prikolica i skuter

<< < (3/11) > >>

du_vlaho:

--- Citat: balki - 06 Veljača, 2015, 10:05:13 ---Vlaho dali se možeš i brže voziti s prikolicom ili samo polako i oprezno? Pitam jer mi 80cm širine ne uljeva povjerenje što se tiče stabilnosti u zavoju ako se npr voziš preko 50. Također vidim da ti prikolica nema ovjesa tj amortizera.

--- Kraj citata ---

Pičim kao da je nema... i u zavoje i po ravnom bez blokada, pun gas... malo mlatara preko rupa, ali kako je nisko težište i široka ravno 80cm nema gdje... testirao sam, ne može se prevrnuti jer je prihvat za skuter visoko...

Jedino kad imam unutra jedno 100tinjak kg pa se idem skroz polagano polukružno okrenuti, osjetim kako mi prikolica zanosi guzicu skutera... ali to je ništa  :icon_thumright:

Kotače najbolje od djecjeg bicikla ali aluminijski kao kod mene, ne oni koji imaju šipke... jer šipka preko rupe probije zračnicu - testirano  :laughing7:

Dale bi se možda i dvije prednje gume od kakvog skutera stavit  :icon_thumright:

neos 123:
Od baotiana mozda haha to je bar jehtino za pronac....ja sam imao ideju pronac 2 vilice prednje od baotiana i odrezat stupove te gume iskoristit i onda bi imao i amortizaciju i sve haha

neos 123:
A duzina  prikolice nie odredena tj ogranicena?

zvonkec92:
ogranicena je sirina na 80cm al to mi je blesavo jbt pa ni jednoj auto prikolici se ne mjeri ukupna sirina i duzina nego samo sanduk.. ovo nema nikakve logike da je sveukupno siroko 80cm pa kolki ce onda bit tovarni prostor 60cm kad svake strane kotaci uzmu oko 10cm

JosipMarijanovic:
Tovarni prostor na prikolici za moped je premali? Kaj bi trebali dozvoliti da vuces 2.5t prikolicu?

Opasnije je vuci prikolicu sa mopedom nego voziti skuter bez blokada. Logicni zakoni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju