Ostalo > Razne offtopic teme :)

Homemade buggy projekt

(1/3) > >>

Pulss:
Ovako, nesto mi se vrte pi*darije u glavi u zadnje vrime, meni i frendu, pa posto zivimo na otoku imamo zelju napravit buggy.
E sad, koliko je to komplicirano napravit, jel netko probava nesto slicno ?

Imamo na raspolaganju karamboliranu Toyotu Corollu 1.6 VVTi pa bi sa nje mogli pribacivat..

FeZox-team:
masta, znanje i alat, ako se usudite po vasoj volji  ;D
sumnjam da ih ima ovdje koji su to radili hehe

Tomi_ZG:
Pa nije baš mačji kašalj,prvo treba zavarit šasiju od cijevi iz nule,složit ovjes,kotače,kočnice,ubacit mašinu i sve popratno da upali,pa getriba,prijenos na kotače,ovak iz nule treba imat jebačkog znanja i alata za to sklepat,i iskustva za radit s njima,i vremena i novaca,podržavam projekt al razmisli malo koja je to jebada,da imaš šasiju još nekak,al ovak ne znam baš

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 04 Veljača, 2015, 23:59:25 ---Pa nije baš mačji kašalj,prvo treba zavarit šasiju od cijevi iz nule,složit ovjes,kotače,kočnice,ubacit mašinu i sve popratno da upali,pa getriba,prijenos na kotače,ovak iz nule treba imat jebačkog znanja i alata za to sklepat,i iskustva za radit s njima,i vremena i novaca,podržavam projekt al razmisli malo koja je to jebada,da imaš šasiju još nekak,al ovak ne znam baš

--- Kraj citata ---
Jasno nam je da tu ima jako puno posla, a i da treba znanja. Od tog frenda stari  se razumi u svakakve pi*darije i uvik ima jebacke ideje pa ce on tu bit sa nama.
Isto tako jasno mi je da taj projket nece trajat ni 2 ni 3 mjeseca nego puno duze.

Sasija i jest najveci problem, ali recimo kad bi je ili nasli ili nekako nacrtali, pa krenit od toga ?
Mozda nac neki forum di se bas sa tin bave i slicnima projektima.

Ramu bi mozda bilo isplativo uzimat, kad bi se nasla prava, a da nije grob ko vecina na njuskalu.

Booster 1:
Kupis ladu nivu ispilas krov skines vrata navariš šipke i eto ti buggia 4x4 a mislim da je i najpovoljnije jer je to za napravit ajme a i koliko materijala bi ti tribalo koliko bi brusilica spizdija iako sve se da napravit al triba imat hebenu volju za to al ja osobno uz veliku volju dobrog alata i materijala pocimao sam raditi kart ovo ono al sam od svega odustao kad bi razmislia o svemu :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju