Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
etetre:
nekak mi se ravenna za prvi dan cini malo prebrzo....radije onda bar do mestrea za prvi dan.... makar lukyeva ideja isto nije losa.... :happy3:
filiplatinovicz:
točno znam kojim putem kanim ići... brod ne dolazi u obzir to je uostalom samo kojih 200 km kraće... a u ovoj fazi raspravljati o konkretnom planu puta i mjestima noćenja, bespredmetno je... bila je to tek prva, načelna ideja, šetnja zemljovidom... i temeljem mog iskustva imam doar tazlog za takav plan. na neksusu sam u dva dana prošao 500 km jedan dan bio u međugorju, sljedeča dva prešao gotovo 700 pa otprilike znam sto znači prelaziti takve relacije...
etetre:
ma sve se mi to jos 100x dogovorimo..... a naravno da cu poslusat starije i iskusnije po tom pitanju, nije uopce upitno..... :hello:
filiplatinovicz:
moto klub ce iduće godine izlazit (bit na kiosku):
1.-8. 2.
15.-22. 3.
1.-8. 5.
15.-22. 6.
1.-8. 8.
15.-22. 9.
1.-8. 11.
15.-22. 12.
putovanja mogu planirat u tjednu, do dva nakon toga...
@nte:
--- Citat: etetre - 21 Prosinac, 2006, 09:06:15 ---
--- Citat: r.e.! - 21 Prosinac, 2006, 08:39:57 ---
ja i pretpostavljam da bi nam putna brzina mogla biti 75-80 km/h. ne žurimo nigdje...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: majstore! samo mislim da ce se ante htjet naganjat, ... :toothy12: ...cim on mene pita za brzinu, odmah mi nest smrdi tu... :icon_biggrin:
jedva cekam da radimo plan puta....mozemo fino karlovac-gorski kotar (uz kupu), pa tam prec u slovenski gorski kotar, pa trst, pa rivijera do venecije, pa rivijera do riminija, pa fino gore skrenut u toscanu i eto nas.... mljac... :frajer:
--- Kraj citata ---
malo adrenalina ne škodi :toothy12: budem se ja malo pržio, u protivnom bi mogo zaspat za volanom :icon_tongue: :laughing7:
ionako me niko nemre pratit :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju