Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
Kivno:
Pričaj mi o imenima...
Za prvo dijete nije bilo (puno) problema al za drugo smo pet puta mijenjali nakon što se rodila. Kad sam je išao prijavit na općinu, pred onom zbunjenom službenicom sam zvao ženu da je pitam za koje smo se ono ime odlučili, od silnih imena, pluseva i minusa više ni sam nisam znao.
Još jedan dokaz da su prije ljudi bili pametniji, vrtilo se par imena u familiji i to je to.
filiplatinovicz:
napišeš sva imena na ceduljice, tutneš u šešir i izvućeš, pa šta bude. ako sijete ima sreće, zvat će se rafo!
osinm toga, što brinuti... zašto postoji kum?
Beler:
hehe da kum daje ime zvao bi se siroliver ili bobrok ;P.
vujo1:
jučer stavija novu S 83 zada i sredija još par detalja na i ovako urednoj vespi.otiša se doma oprat a stari me
zove na parlafon da brže dođem isprid portuna.zna sam odma da je sranje i pogleda kroz prozor.
slika: vespa bačena s nogara,leži na livom bubrigu.susjeda išla u rikverc s karavanom i "malo je takla".
popizdija sam.nije tolka katastrofa od vespe.livi bubrig frižan,prednji blatobran zgužvan i maska od celera malo pukla.
sad se moram gnjavit s osiguranjima al moram to sredit jer je ne mogu gledat ovakvu
pari škovaca.....
Beler:
j****ti identična stvar se meni desila nakon što sam joj motor sredio, meni ogreban isto lijevi bubreg, ali kako je bila blizu zidu shebao mi se prednji far i plastika gornja o onaj ormarić od plina žuti, i pukla mi ručica od gaa pri vrhu. Skoro sam joj oči izvadio :angry7:... joj što sam alergičan na žene vozačice koje ne paze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju