Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
r.e.!:
Kako da ne. Na nju ide kromirana lajsnica. Ova crna joj ne stoji.
etetre:
nit najmanje... lepsa bi bila bez te gume.... ta lajsna i meni fali, a ima je u dve verzije, jedna je normal, a druga fat, onak bas fino debela, samo kaj je ovu drugu tesko nac...
a kaj velis to za liku? pa kaj nemas neki prostor od 180x60 da ju zbuksaš? ili zivis u stanu?
r.e.!:
U stanu sam. Preko ljeta je držim u posuđenoj garaži u blizini stana. Preko zime mi je u jednoj zgradici kod tasta, cca 2 km od mene. Na proljeće mislim napraviti drvenu garažicu (opet kod tasta), ali kako nema dovoljno prostora bit će dostatna samo za jednu Vespu. A preko ljeta susjed ne koristi svoju garažu pa ću se opet privremeno useliti . I tako to...
etetre:
ma buksaj ti to u stan... ;D ...fino pluteni čepić u spulju da ne bazdi, najlon vrecicu prije zatvaranja rezervoara i da vidis....vespa sretna, ti sretan.... :icon_tongue:
samo, znam kak je to sa suputnicom.....nekak ovak..... "kaj? vespa? di? u stan? si ti NOOOORMALAN!!?? da mi smrdi po kuci? NEMA ŠANSE!!!! ILI JA ILI VESPA!"
tak nekak ide, princip je isti, sve su ostalo nijanse....
:sad3:
r.e.!:
Da sam u prizemlju, smjestio bih je u spavaću sobu. :icon_biggrin: Na katu sam, stubište usko, nema lifta... :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju