Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
@nte:
Doom, nosi i nosače i jedro....ja to ne vraćam gore ;D
Beler:
evo pozdrav grupi i vespašima, ima par mjeseci uzeo PX200E iz 84, garažirana zadnjih 9-10 g padano jedanput, mašina fenomenalna, skoro nova, jedino je kozmetički u katastrofa stanju, nećete vjerovat prošla samo 9000 km. Trenutno je neregistrirana i jako ružne boje. Ima jugo prometnu pa me to malo brine, što se tiče regisrtracije valjda nije problem, zadnji put registrirana negdje 86. Kupio je za 300 E od rodbine, stariji covjek nema vise volje ni zdravlja za voznjom. Malo izubijana al nista strasno. Evo dobio preporuke za gume Michelinke, jos samo da prednji far nabavim, rucke nove i rucice kocnice i kuplunga.
Eventualno bih je dao na farbanje ( slobodno preporuka). Eto cisto da dam do znanja da sam tu ;)
Pozdrav svima, cim stignem posaljem slikice, nije ljepotica al meni se svidja
@nte:
--- Citat: etetre - 26 Travanj, 2007, 00:08:11 ---best buy :) za nekih 5 somova dobio si jeeeenu' pilu za gradsku i medjugradsku voznju, provoz i export/import..... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
danas popodne sam očistio filter zraka i propuhao dizne i radi ko vurica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puno je udobnija od plavuše, što me ugodno iznenadilo!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei :headbang:
Doomsday:
--- Citat: @nte - 26 Travanj, 2007, 17:34:29 ---Doom, nosi i nosače i jedro....ja to ne vraćam gore ;D
--- Kraj citata ---
Ne hvala, imam svoje... :laughing7:
Ali možda bude neki vespozo u klubu, koji je stilom vožnje penzionerski nastrojen i voli vozit zimi, pa pokloni njemu, vridit će mu zlata... :icon_thumright:
etetre:
--- Citat: Beler - 26 Travanj, 2007, 18:35:36 ---evo pozdrav grupi i vespašima, ima par mjeseci uzeo PX200E iz 84, garažirana zadnjih 9-10 g padano jedanput, mašina fenomenalna, skoro nova, jedino je kozmetički u katastrofa stanju, nećete vjerovat prošla samo 9000 km. Trenutno je neregistrirana i jako ružne boje. Ima jugo prometnu pa me to malo brine, što se tiče regisrtracije valjda nije problem, zadnji put registrirana negdje 86. Kupio je za 300 E od rodbine, stariji covjek nema vise volje ni zdravlja za voznjom. Malo izubijana al nista strasno. Evo dobio preporuke za gume Michelinke, jos samo da prednji far nabavim, rucke nove i rucice kocnice i kuplunga.
Eventualno bih je dao na farbanje ( slobodno preporuka). Eto cisto da dam do znanja da sam tu ;)
Pozdrav svima, cim stignem posaljem slikice, nije ljepotica al meni se svidja
--- Kraj citata ---
vozdra beler, dobrodosao! neeego, daj ti nama reci s kojim budžetom raspolazes? registracija ti je nekih 200 ojra, farbanje 200-300 ojra (negdje i vise), ak nemas vozacki (ko neki ovdje :icon_biggrin:) jos 2000 soma kuna gore, plus dodatni troskovi, cuga, trebice, izlasci, ovo-ono.... ispada nekih 10 somića u čunama.... ;D al 9 somova kilometara, mmmmrak, s tim si miran dosta dugo, i fotkaj to pa šalji fotke da vidimo tu pilu....
pozdrav :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju