Ostalo > Razne offtopic teme :)

Fiksni radari za snimanje brzine

<< < (18/41) > >>

Tomi_ZG:
Danas su puštene u rad tak da s autom više nema zajebancije na tim rutama,sad ćemo se naganjat po sporednim ulicama  ;D

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=auto&id=832118

A jel hvata skuter/motor najbolje osobno provjerit bez tablice i obavezno po noći jer je blic potvrda,prvo jedan zalet prema njoj pa ak blicne onda i u suprotnom smjeru pa ćemo 100% znat iz prve ruke jel okida i odozada,već ima par test kandidata  :laughing7:

Još me zanima kaj će murija poduzet s hrpom slika ležaljki bez tablica u letu s 200+

Corector:
Bas me zanima sto ce biti ako u prometnoj dozvoli pise 45kmh, a radar zabiljezi 90kmh. Ja imam dokaz da vozilo ne moze razviti brzinu vecu od 45kmh, i imam list od tehnickog pregleda na kojem pise 17.8kmh.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Srpanj, 2015, 15:06:02 ---Danas su puštene u rad tak da s autom više nema zajebancije na tim rutama,sad ćemo se naganjat po sporednim ulicama  ;D

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=auto&id=832118

A jel hvata skuter/motor najbolje osobno provjerit bez tablice i obavezno po noći jer je blic potvrda,prvo jedan zalet prema njoj pa ak blicne onda i u suprotnom smjeru pa ćemo 100% znat iz prve ruke jel okida i odozada,već ima par test kandidata  :laughing7:

Još me zanima kaj će murija poduzet s hrpom slika ležaljki bez tablica u letu s 200+

--- Kraj citata ---

nista nece napraviti.. nemaju kaj sam  njima osim ako ih nece odma neka patrola hvatati

zrakoplovac:
Evo sad sam isel doma iz zg, i u onom zerjavincu iza sesveta je postavljena kamera..,
Ugl. poblicala je cijelu kolonu ispred mene, a ja sam po vurici 50 isel i nije blicala...
Ekipu iz kontra smjera nije blicala, barem kolko sam skužil... Možda ipak samo za jednu traku radi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:
Sad moram pazit kad idem u omiljenu birtiju,kam snima prema Zelini il kontra?

Stvarno me čudi da su tam stavili kameru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju