Ostalo > Razne offtopic teme :)
Fiksni radari za snimanje brzine
SF2 Freak:
MIslim da slika sve govori kako će kamera snimati. I to je jedini mogući logički nacin.
3alfa3:
--- Citat: SF2 Freak - 26 Svibanj, 2015, 15:38:29 ---MIslim da slika sve govori kako će kamera snimati. I to je jedini mogući logički nacin.
--- Kraj citata ---
Na Aleji Bologna je nosac odavno postavljen, ali na desnoj strani stupa javne rasvjete kad ides iz smjera Vrapce prema Zapresicu.
Pokrivat ce sve 4 trake - dvije u svakom smjeru (navodno)
Svaka dilema s koje strane fotka ce bit rijesena kad se vide kucista - ako ima prozorcic samo sa jedne strane, logicno je da moze samo s te strane fotkat. Al to znaci da treba pazit kad se ide i suprotnog smjera jer to znaci da ce odozada okinut fotku. Za vozila koja imaaju tablice i naprijed i otraga - nebitno - morat ce pazit u oba smjera
JosipMarijanovic:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Svibanj, 2015, 15:05:07 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 26 Svibanj, 2015, 14:50:27 ---Jel ju tu zalijepo stricek u stp ili ti sam?
--- Kraj citata ---
Sam. Pred stricekom koji je komentirao da bi ju i on tu nalijepio, ali sam mu reko da ja hocu ad to bude pedantno i ravno, a ne ukoso ;D
--- Citat: JosipMarijanovic - 26 Svibanj, 2015, 14:50:27 ---Ako nije bitna vidljivost naljepnice da ju moze slikati sa kamerom, zasto su od ove godine duplo vece naljepnice?
--- Kraj citata ---
Zato jer su negdje morali napravit prostora za oznaku eko norme koje prije nije bilo na naljepnici.
Inace, serijski broj naljepnice je u velicini 3mm visine. Stvarno mislis da kamera to uhvati u pokretu citko? Zasto bi kamera slikala naljepnicu kad ima reg plocicu koja je puno veca i citljivija?
--- Kraj citata ---
Ako na kameri od 200 000kn mozes vidjeti prist na celu sa 20m, onda moze i kamera od 400 000kn. Neslika sa vise od 20m sigurno. O stabilizaciji slike netreba ni pricati kako odradi da nebude mutna.
Corector:
Sutra ce osvanuti kamera na ovoj lokaciji
Avenija Marina Držića (kretanje vozila u smjeru jug) - nosač na stupu javne rasvjete (stup se nalazi s lijeve strane kolnika) ispred petlje sa Slavonskom avenijom
Maloprije sam proletio pored nje ista ona kao u Splitu, opako zabarikadirana i postavljena dosta visoko, ne privlaci interes.
Proletio sam sa nekih 100kmh i nista nije blicnulo, ajde napokon se svi voze normalno pa necu vise morati bjezati od kretena da me ne zgaze.
Mec:
Na Aleji Bologna je nosac odavno postavljen, ali na desnoj strani stupa javne rasvjete kad ides iz smjera Vrapce prema Zapresicu.
Pokrivat ce sve 4 trake - dvije u svakom smjeru (navodno)
Svaka dilema s koje strane fotka ce bit rijesena kad se vide kucista - ako ima prozorcic samo sa jedne strane, logicno je da moze samo s te strane fotkat. Al to znaci da treba pazit kad se ide i suprotnog smjera jer to znaci da ce odozada okinut fotku. Za vozila koja imaaju tablice i naprijed i otraga - nebitno - morat ce pazit u oba smjera
[/quote]
ima i nosač za kameru iz smjera Zaprešić prema Zagrebu između semafora od Podsused prema cementari negdje 4 rasvjetni stup otprilike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju