Ostalo > Razne offtopic teme :)

Fiksni radari za snimanje brzine

<< < (9/41) > >>

zvonkec92:

--- Citat: du_vlaho - 05 Veljača, 2015, 00:37:30 ---Serijski broj naljepnice  :)

--- Kraj citata ---
onda najbolje skinut ju sa tuđeg skutera i naljepit sebi :D

TGB:

--- Citat: SF2 Freak - 05 Veljača, 2015, 00:30:47 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Veljača, 2015, 23:04:53 ---
--- Citat: 3alfa3 - 04 Veljača, 2015, 15:27:16 ---Za nase probleme, treba samo angazirat neki paintball klub - kladim se da bi to besplatno i  sa gustom odradili ;D

--- Kraj citata ---
S paintball klubom il bez njega mislim da će radari fasovat

--- Citat: Booster 1 - 04 Veljača, 2015, 12:23:32 ---navodno je aparat toliko dobar da je uvatilo naljepnicu tehnickog a to ima i na motoru pa se treba pazit

--- Kraj citata ---
Nisam razmišljao o ovome,meni je uvijek na viziru,za mj. dana kad produžim regu vizir proć

--- Kraj citata ---
Ma sam stavi sa unutarnje strane negdje i bok , tak je bar meni ;)

--- Kraj citata ---
Tako je najbolje, meni je ispod volana sa unutarnje strane

balki:
Po cijelom Zagrebu su fixne kamere montirane u one sive ormare što izgledaju kao automati za semafore samo što stoje na koso i imaju stakleni prozorčić i postavljeno je tada i kompletno podzemno kabliranje  tamo negdje prije petnaest-dvadeset godina i to je koštalo masne pare iz naših džepova a nikada nije upotrijebljeno jer prepametni kreatori projekta nisu tada znali da nemaju sređenu zakonsku regulativu za to. Sve te ormariće još uvijek viđam na svojim mjestima ali kad se zirne u nutra vidi se da su prazni.
Još jedan dokaz o neodgovornom trošenju našega novca... nikad se neće saznati tko je sve za taj "posao" strpao provizju u džepove i nikad nitko nije ni neće materijalno odgovarati za to.

Tomi_ZG:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/jos-15-kamera-za-lov-na-prebrze-vozace-i-neregistrirane-aute-1006964

Još malo...

I dalje ne znam jel okida od iza,odnosno hoće li dvokotači bit pošteđeni

balki:
okida sa svih strana i sve  trake te automacki IRL prepoznaje i provjerava sve tablice u "vidnom polju" i vlasnike u sustavu...
uskoro nece bit moguce lezerno rec za neregano vozilo "ma samo cu skoknut na tehnicki..." jer ce omotnica doc :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju