Ostalo > Razne offtopic teme :)
Fiksni radari za snimanje brzine
matija84m:
Cudno mi je da nista vredno nema u tim kamerama, pa da ih cigani poskidaju u jednoj noci sve redom :laughing9:
zvonkec92:
Meni je cudno da se niko nije sjetio negdje iz grma skinut ih puskom...
balki:
Ma mo'š ih samo mrzit'. Kolko god da ih se unisti oni trljaju ruke jer ih kupuju nasim parama a komad je vjerojatno uz korupciju dogovoren po 127.000,00kn. Ti razbijes 5 kamera a oni zarade za apartman na moru na tome. Neisplati se.
Instalirajte si aikaciju Radarbot i platite premium account tih pedesetak kuna. Ugradite bluetooth interfon u kacigu za 30€. Podesite aplikaciju da se automatski pokrene kad se spojite prek bluetootha na kacigu i auto i to je to. Zvucno vas upozori na svaku fixnu kameru ma gdje isli. Upozori i na patrole i check pointe ako netko od korisnika unese di su. Vrijedi svake ulozene lipe :headbang:
Corector:
I ona Waze aplikacija dobro radi, i uvijek sam se zacudio koliko su ljudi azurni glede dojavljivanja polozaja lokalnih patrola, a sve si mislis, pa kome se to da dojavljivati. I onda shvatis da imas gumb na dohvat ruke koji odmah zabiljezi tvoj polozaj i digne ga u aplikaciju te dojavi gdje su ako si ih zapazio.
Eh.
Vidio sam vec jako puno puta da su murjaci promjenili strategiju. Dodju, zaustave jednog, i brzinom munje se pokupe na drugu tocku, i tu aplikacije gube smisao. Vjerojatno i sami prate aplikaciju, i cim se pojave na njoj, pice u drugi grm :D
Al nema do onog kad dodjes u pripizdinu, pa ne razmisljas cak niti o medvjedu niti vuku, a cesta dobrra. Jer ovo sve prek moba stvara napetost, i dodje mi kao da sam dosao na koncert, i odgledao ga snimajuci prek moba, pritom boreci se za kadar, i da se ruka sto manje trese...
rs50e9:
ovo s D1 nema smisla
izgleda da smo mi navikli da je veci dio puta vukojebina di smo(barem ja) sve terao do zadnjih granica pogotovo dionica od korenice do gracaca
zadnje dve, tri godine pojacana kontrola zbog migranta
pa par kamera, tocno kak coretor veli napetost u tijelu
pa sad ove kamere
i to je to
autoput dobiva na smislu. nemrem vjerovat da ovo govorim/pisem. uvijek sam isao na D1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju