Ostalo > Razne offtopic teme :)

Fiksni radari za snimanje brzine

<< < (33/41) > >>

3alfa3:

--- Citat: rs50e9 - 01 Listopad, 2019, 12:17:02 ---opa znaci one nove uske snimaju u oba smjera, mislim da sam se zaj#bo u korenici dakle mogu ocekivat
vidim neki spominju da su već dobili čestitke, za koliko vam je doslo i za sta?

--- Kraj citata ---
Sve fiksne postavljene unutar par zadnjih godina snimaju oba smjera, naravno, ako gleda prema tebi, a nemas naprijed tablicu, nemas ni problema

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

rs50e9:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2019, 12:20:22 ---
--- Citat: rs50e9 - 01 Listopad, 2019, 12:17:02 ---opa znaci one nove uske snimaju u oba smjera, mislim da sam se zaj#bo u korenici dakle mogu ocekivat
vidim neki spominju da su već dobili čestitke, za koliko vam je doslo i za sta?

--- Kraj citata ---
Sve fiksne postavljene unutar par zadnjih godina snimaju oba smjera, naravno, ako gleda prema tebi, a nemas naprijed tablicu, nemas ni problema

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

--- Kraj citata ---

hmm sad unazad par god ne sjecam se......al znam provjereno iz osobnog iskustva da one prve(npr kod coca cole, ili kod vjesnika  zgb) ne snimaju kontra smjer.
a sad sam procitao da nove snimaju
za sta ste i nakon koliko vremena ste dobili kazne s novih kamera(postavljene na proljece)

Corector:
Ona kod Cole fizicki ne moze uslikati smjer prema zapadu jer ga jednostavno "ne vidi". Vozio sam se s ljudima koji su kocili zbog toga, znaci toliko su se usrali tih kamera da zanemaruju fiziku. Isto kao sa ovim kaznama koje se placaju u polovinama i trecinama...

dario007:

--- Citat: Corector - 01 Listopad, 2019, 10:48:32 ---Dobit ces i ti jer svemu mora doci kraj.
Drugi buraz je spusio kaznu nakon kamere u Čeglju, na onoj ravnici, drotovi bili u travi...

--- Kraj citata ---

E zajebao sam se,zaustavili su me prije dve godine,nasao se sa frendom sa kojim uvijek bude pijanka,bio je bolestan i frajer naruci caj.Reko daj i meni očaj,nakon toga me zaustave na mjestu gdje nikad ne stoje,jos si mislim gle ovog biciklista idiota u ponoc sa prslukom.Nije bio biciklist nego murijak.Pita jesam pio,nisam,provjerio i hvala lijepa doviđenja.

Jednu sam popio cim sam polozio ispred Lampaša,kaze isao si 85km/h,reko jesam,a nisam ga spustao ispod 120km/h,jesi pio,ma jok idemo sad van...Popili smo ko dzubrad,bio neki turnir u nogometu,sreca kaj sam ih vozio da su se svi strijeznili.

I popio jednu u Sloveniji,nekih 100e isao sam 50 di je 40,majku im j**** prevarantsku,kaze snimio te neki prije.Htio sam vidit snimku sta je on to snimio,al me stari izjebao sa svojim nemoj,nemoj.

matija84m:
Evo da dopisem i ovdje da je sve na jednom mjestu.
Znaci relativno nova kamera u brinju je montirana na ulasku u naselje kad gledamo smjer zg-senj.
Okrenuta je prema zg.
Znaci opasna je za motore kad ides u smjeru senj-zg.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju