Ostalo > Razne offtopic teme :)
Fiksni radari za snimanje brzine
SF2 Freak:
--- Citat: dario007 - 02 Kolovoz, 2019, 23:07:38 ---I da ju dobijes kak ces je platiti?Mogu mi dat kaznu zatvora i bok.
Posto voze spore aute,najbolje je ne stat,najebes isto kao da si i stao ak te ulove.
--- Kraj citata ---
Potpis 5 ili 20 soma isti mi vrag niti za jedno nemam :dontknow:
mauricio:
Ko nema za kaznu neće radit prekršaje, a ko ima za kaznu će radit prekršaje i nitko im neće ništa. Rijetki su ti koji nalete na policiju koja je taman iz birtije izletila zaustavljat malo... surova realnost ovog našeg Kroatistana...
Imamo tu par lokalnih koji redovno "čuvaju" vlasnika birtije (24-satna protekcija :icon_biggrin: ) i zaustavili me jednom dal sam voljan puhat makar sam im rekao da imam 0.0, a on majke mi jedva stoji na nogama i bazdi po alkoholu.
zvonkec92:
https://m.vecernji.hr/vijesti/veliki-vodic-kamere-koje-vide-sve-u-istom-kadru-mjere-brzinu-cak-32-vozila-1348851
izgleda nece proci jos puno godina kad ce napokon doc vrijeme da svi skinemo tablice / naljepnice s tehnickog pa nek onda snimaju do mile volje
matija84m:
Samo neka montiraju.
Ako cigici otkriju kakav vrednosni materijal u tim kamerama sve ce ih popalit u jednoj noci :laughing7:
Corector:
Ubise mi obicaj tripanja!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju