Ostalo > Razne offtopic teme :)
Fiksni radari za snimanje brzine
zvonkec92:
pa ovo po brojem 3 je super fora, dobro da su ju odali.. ako me na skuteru snimi da prebrzo vozim reko bum da cijela moja ulica i svi susjedi imaju na raspolaganju moj skuter pa ko je od njih vozio, neznam. a zguza nemru vidjet ko je..
MINUS
1. Prebrzi se ne mogu uhvati na udaljenosti većoj od 20 metara, kao što je slučaj kod laserskih zraka
2. Sustav za automatsko očitavanje registarskih oznaka očitava samo prebrze, pa kradljivci auta prolaze neopaženo ako se drže ograničenja brzine
3. Prekršitelji snimljeni u odlasku teško će se saznati identitet, a vlasnik vozila još uvijek nije automatski odgovoran za prekršaj
balicdim:
--- Citat: zvonkec92 - 25 Srpanj, 2015, 04:37:58 ---pa ovo po brojem 3 je super fora, dobro da su ju odali.. ako me na skuteru snimi da prebrzo vozim reko bum da cijela moja ulica i svi susjedi imaju na raspolaganju moj skuter pa ko je od njih vozio, neznam. a zguza nemru vidjet ko je..
--- Kraj citata ---
je, ali si i kriv jer je tvoje vozilo i ti si svjedno/nesvjesno dao nekome svoje prometalo ... tako da mislim da je to pušing
3alfa3:
--- Citat: zvonkec92 - 25 Srpanj, 2015, 04:37:58 ---Prebrzi se ne mogu uhvati na udaljenosti većoj od 20 metara, kao što je slučaj kod laserskih zraka
--- Kraj citata ---
Najbitnije :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Ipak nisu bez mana,ovo kaj snima na samo 20 metara je ogroman plus za nas,svejedno iskreno se nadam se da ih čeka sudbina ovih iz Maribora.
--- Citat: Grale - 24 Srpanj, 2015, 14:53:10 ---Na slavonskoj je ograničenje 70, znači ispod 80 sigurno ne blica, na tolko valjda morete usporit s vašim pilama :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jesi ti normalan,kad runner 50ka uhvati 102 po gps-u pa da moram kočit :laughing7:
zvonkec92:
sad idem na poso i na nadvoznjaku na slavonskoj stoji drot sa radarom i cilja dole na slavonsku aute koji se prebrzo voze iz smjera istok prema zapadu a odma posle nadvoznjaka s desne strane na traki koja se ukljucuje sa drziceve stoje 3 drotovske oktavije i hvataju ove koje peder s nadvoznjaka snimi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju