Općenito > Generalno o skuterima
Nitro naked ili Yamaha Aerox ??
Booster 1:
Poslikam ti pa cu ti pokazat i mene je iznenadilo ali nije isto
Tomi_ZG:
--- Citat: walkay - 02 Veljača, 2015, 17:43:57 ---brand MBK je napravio prvo Aerox pa je Yamaha kupio licencu
--- Kraj citata ---
Točno to,MBK je "original",yamaha ubiti samo ljepi svoje naljepnice gore,a većina se loži(koji ne znaju) rox je najbolji kao japan ovo ono,a s japanom ima veze ko i ja ;D
anabellas:
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Veljača, 2015, 21:48:53 ---
--- Citat: walkay - 02 Veljača, 2015, 17:43:57 ---brand MBK je napravio prvo Aerox pa je Yamaha kupio licencu
--- Kraj citata ---
Točno to,MBK je "original",yamaha ubiti samo ljepi svoje naljepnice gore,a većina se loži(koji ne znaju) rox je najbolji kao japan ovo ono,a s japanom ima veze ko i ja ;D
--- Kraj citata ---
nisam znao da je yamaha preuzela njihove skutere, al opet i gilera je ista stvar s piaggiom , samo gilera naljepnice :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Pa piaggio i je najveća kurva,smuči mi se kad vidim nexusa s aprilia sr max naljepnicama
Corector:
--- Citat: neos 123 - 02 Veljača, 2015, 18:57:19 ---Na starim je bila razlika u cepu od goriva mbk tj ameri imaju zeleni a mi crni haha
--- Kraj citata ---
Ipak ameru moras obojiti u zeleno inace bi stavio dizel da je crno. :laughing7:
MBK Nitro kao aerox i MBK Ovetto kao Neos. Sve se radi vecinom u Francuskoj, iako ima nekih Yamaha kojima pise Japan. Doduse kod nas u knjizicama vozila zbog strucnog osoblja pronalaze se svakakve dezinformacije. Kvaliteta im je u globalu bila na visem nivou od Piaggia, isto kao i Peugeot, laici im narusavaju ugled, a pojma zapravo nemaju, ili su subjektivni dojmovi u pitanju.
Naljepnice se kelje zbog proizvodnje vecih serija, sto im donosi veci profit nego razvoj novih modela.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju