Općenito > Maxiskuteri
Runner VX - Problem krajna brzina,Trokira
Schumy1:
Filter sam prvo opro, i stanje je nakon toga isto bilo, ostaje jedin karb tj. membrana.
Schumy1:
ovo bi trebala biti membrana, jel tako?
Nevide se na njoj nikakva oštećenja.Šta bi drugo moglo bit?
Schumy1:
Kaj nitko ne zna kaj bi moglo bit osim membrane? Dajte pomozite, lud sam više s tim.
hARisson:
isti problem imao i ja , i rijesio ga . samo neznam dali je kod tebe to .. vozim se nekih 80-90 i krene mi trokirati i nest kao puckati iz auspuha ali skroz sitno . i gubi na snazi , tek ako ima malo nizbrda onda malkice procepi ali sitno .
neznam sta je , prvo provjerim svjecicu , paaaa prilicno je spaljena ali ju dobro ocistim i zategnem .
znaci : bilo je prljavo i svjecica sama nije bas bila najbolje stegnuta. provjeri to ako vec nisi . i vidi da fino stavis bombinu i da dobro sjedne na svjecicu .
Schumy1:
--- Citat: hARisson - 10 Listopad, 2008, 23:35:39 ---isti problem imao i ja , i rijesio ga . samo neznam dali je kod tebe to .. vozim se nekih 80-90 i krene mi trokirati i nest kao puckati iz auspuha ali skroz sitno . i gubi na snazi , tek ako ima malo nizbrda onda malkice procepi ali sitno .
neznam sta je , prvo provjerim svjecicu , paaaa prilicno je spaljena ali ju dobro ocistim i zategnem .
znaci : bilo je prljavo i svjecica sama nije bas bila najbolje stegnuta. provjeri to ako vec nisi . i vidi da fino stavis bombinu i da dobro sjedne na svjecicu .
--- Kraj citata ---
Svjećicu sam zamjenio i dobro stegnuo, tako da nije to sigurno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju