Tehnički kutak > Garaža

Runner 50

<< < (2/5) > >>

Johnny iber:
Mat crni ftw   :headbang:

Nabaci fotke sa novim diskovima

JosipMarijanovic:
Kocnice jos nisu namontirane. Cim budu javim dojmove.

Dipan je sprejem doma. 3 komada.

Par dana nakon dipana je bio pokusaj krađe pred faksom. Naravno pogulili su dip. Otisao sam na youtube i nasao kako popraviti dip i rijesio to.

Uglavnom, dip nije za nekoga tko cesto skida plastike i mora se paziti da ne kapne gorivo prilikom tankanja.

evo slike od jednog zimskog paljenja.

zanima me ako netko zna zasto mi obadvije zarulje svijetle plavo kad stavim prekidac na poziciju samo?

normalne zarulje su unutra. kad upalim dugo ili kratko svijetlo radi odgovarajuce svjetlo ali uvijek svijetli i kontra strana ovako plavo. naravno da su nasi organi reda i mira to prepoznali pa me zaustavili i upitali kakvo je to svjetlo.

nikola.dragicevic8:
Odlično mu stoji mat crna   :icon_thumright: a za žarulje čudno skroz. Jesi siguran da nemaju neke dodatne ili nesto  :dontknow: ako su obične nemoguće da bacaju plavo ovako...

mako:
U sredini imas pozicijsku zarulju koja je ocito plave boje, i ona svijetli u oba, tak da samo promjeni zarulju

JosipMarijanovic:
Pogledat cu za poziciju ali kad upalim dugo ili kratko svijetlo nema plavog. Isto tako ako izvadim zarulju od dugog svjetla i upalim na sredinu prekidac nema vise plavog svjetla di je bila zarulja za dugo svjetlo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju