Ostalo > Svijet računala i mobitela

Windows 7 aktivacija pitanje

(1/3) > >>

nrgpower22:
pozdrav svima, ovako kupio sam laptop prije dvije godine i dobio instaliran windows sa zaljepljenim product key-om na dnu laptopa, sada evo vec neko vrijeme mi se nakupilo virusa cudno se ponasa i slicno pa sam odlucio da ga formatiram, zanima me sljedece da li mogu skinuti svoju verziju windowsa sa torrenta, znaci skinem sa torrenta windows 7 home premium 64bit i samo ga aktiviram sa mojim kljucem koji mi je na dnu laptopa, da li to ide tako posto se prvi put susrecem sa originalnom verzijom windowsa i na sta bi trepao pripaziti ? Hvala svima  :icon_biggrin:

cosa_wp:

--- Citat: nrgpower22 - 29 Siječanj, 2015, 23:19:58 ---pozdrav svima, ovako kupio sam laptop prije dvije godine i dobio instaliran windows sa zaljepljenim product key-om na dnu laptopa, sada evo vec neko vrijeme mi se nakupilo virusa cudno se ponasa i slicno pa sam odlucio da ga formatiram, zanima me sljedece da li mogu skinuti svoju verziju windowsa sa torrenta, znaci skinem sa torrenta windows 7 home premium 64bit i samo ga aktiviram sa mojim kljucem koji mi je na dnu laptopa, da li to ide tako posto se prvi put susrecem sa originalnom verzijom windowsa i na sta bi trepao pripaziti ? Hvala svima  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Možeš skinuti s torrenta samo upišeš svoj key i toe to ne moraš ništa posebno paziti!

JogFromYamaha:
baš i ne
product key je vezan na win7 sa OEM verzijom za koju je i koncipiran
osim ako imas profesional ili home ili kaj got vec drugu verziju onda ide i s drugim winsima

nrgpower22:
napravio sam sve, prihvatio je moj key, hvala na pomoci  :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Siječanj, 2015, 08:27:36 ---baš i ne
product key je vezan na win7 sa OEM verzijom za koju je i koncipiran
osim ako imas profesional ili home ili kaj got vec drugu verziju onda ide i s drugim winsima

--- Kraj citata ---
Sve su OEM verzije, nije nitko napravia svoju verziju windowsa pa ej stavia na torrent. Nego stave original windowse al bez keya, pa se jebi, svi su oni isti ubiti. Ne prican o razlici basic/hp/prof/ultimate...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju