Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kamera problem
JogFromYamaha:
pusti klince koji sebi nikad nije zaradio ni za zvakace
nego mama tata ja bi to daj daj daj
factory reset ako se i dalje buni flashaj ga s tvornickim rom om
i to je rjesenje, ja sam na tele2 dobio mobitel koji nije mogao ni instalirati
programe ni nista jer su ga limitirali tolko da ga mozes koristiti kak oni hoceju
uglavnom bio je beskoristan u potpunosti i samim time flashanje je rjesilo sve probleme
a na ljudekoji zastupaju misljenje baci i kupi novo se ni ne obaziri
yamaha rex:
--- Citat: JogFromYamaha - 30 Siječanj, 2015, 09:25:14 ---pusti klince koji sebi nikad nije zaradio ni za zvakace
nego mama tata ja bi to daj daj daj
factory reset ako se i dalje buni flashaj ga s tvornickim rom om
i to je rjesenje, ja sam na tele2 dobio mobitel koji nije mogao ni instalirati
programe ni nista jer su ga limitirali tolko da ga mozes koristiti kak oni hoceju
uglavnom bio je beskoristan u potpunosti i samim time flashanje je rjesilo sve probleme
a na ljudekoji zastupaju misljenje baci i kupi novo se ni ne obaziri
--- Kraj citata ---
Evo odradio sam sve kako je detaljno opisano na ovome linku i problem je zasada rjesen evo link ako jos tko bude imao problema nadam se da ce mu biti od pomoci: http://mobilehardreset.com/how-to-hard-reset-factory-reset-huawei-ascend-y300/
btw nemojte zaboravit kopirat sve sto je na memoriji mobitela negdje drugo kao i ja :toothy12: :toothy12:
:hello: EDIT: jeli netko moze da mi pojasni kako ga sada prevest ponovno na hrvatski jezik posto je to radjeno naknadno sada je pobrisano, da ne placam ponovno istu stvar ako nije velika frka oko toga
JogFromYamaha:
imas u opcijama da odaberes location and language il nekaj takvog
yamaha rex:
--- Citat: JogFromYamaha - 31 Siječanj, 2015, 15:03:15 ---imas u opcijama da odaberes location and language il nekaj takvog
--- Kraj citata ---
Ima language & input tu kad udjem mogu birati jezike ali hrvatskoga nema na popisu, nije bilo ni kada sam ga uzeo pa sam nosio u servis i oni su to naknadno instalirali
JogFromYamaha:
onda si nadi na netu language pack ima sigurno na ROM stranicama
pa si sam to instaliraj dodatno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju