Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 100ccm - Neće upaliti,problem s strujom

<< < (7/8) > >>

Drnda:

--- Citat: vktr - 12 Rujan, 2008, 12:31:11 ---jbem se snjim odkad ga imam, nisam lud da ga nosim u ovlašteni servis, tamo bi me opljačkali da znaš kak....
Lik u servisu se samo provozo na njemu pa mi je nabrojo  nepotrebnih djelova za  soma kuna

Ako ću ga ikome voziti to će biti čupsiju ili tak nekom s foruma

A recite vi meni jel moguće da se nakon 10 hiljada kilometri nasilne vožnje trebaju promjenit karike?

--- Kraj citata ---
trebale bi...

vktr:
Vid što mi je moderator ljepo modificirao naslov, a ja kad sam to pitao u servisu za mjenjanje karika, lik mi se smijao, ali promjenit ću ja to samo da skupim 112kn za jednu pa još 112kn za drugu kariku hahahahah.

A danas zaboravio uzet pare kad sam išo u školu tako da niš od akumulatora zasad :(

Benjamin:

--- Citat: vktr - 12 Rujan, 2008, 18:30:11 ---Vid što mi je moderator ljepo modificirao naslov,

--- Kraj citata ---

Da bude sve u skladu s pravilima foruma

vktr:

--- Citat: Benjamin - 12 Rujan, 2008, 18:37:15 ---
--- Citat: vktr - 12 Rujan, 2008, 18:30:11 ---Vid što mi je moderator ljepo modificirao naslov,

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

E pa da, nisam ništa loše mislio, upravo suprotno, pohvaljujem takvog moderatora koji drži red

neer:

--- Citat: vktr - 12 Rujan, 2008, 19:18:46 ---
--- Citat: Benjamin - 12 Rujan, 2008, 18:37:15 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

E pa da, nisam ništa loše mislio, upravo suprotno, pohvaljujem takvog moderatora koji drži red

--- Kraj citata ---
nemoj se sad uvlacit u guzu haha dobro da nije jerome lebaner  vec bi mi svi naglavacke letili s foruma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju