Ostalo > Razne offtopic teme :)
Karlovačka cesta od Lučkog do G. Stupnika
Corector:
Kako to da se ljudi ne bune, ne potpisuju peticiju??? Pa oranica je kamilica naspram te ceste, jel postoji gora cesta u Europi?? Na svijetu mozda?? Pa to je nesto strasno, jednom prodjem i zabole me bubrezi na skuteru, znaci doslovno od drndanja imam tegobe. Kako to nikoga ne j..e?? Da moram svako malo tamo prolaziti mislim da bih sam nasipavao zemljom tu cestu i bilo bi bolje. Cak bi miniranje dobro doslo, jer bi tada cesta bila normalnija.
Pisite ako jos negdje ima takvih remek djela u ovoj EVropskoj državi :redface:
JosipMarijanovic:
Na tom dijelu ceste svaki put kad prođes 5 sarafa manje na skuteru.
Po tresnjevci ima takvih cesta, most prema vojarni kod dugava, cesta prema dugom selu. Kaoda vozis preko tisucu lezecih policajaca.
vukas:
Tim dijelom cestom vožnja 30-50 km/h i slalom. Radije idem preko Pisarovine do Karlovca, ali tamo se cesta radi već zadnjih par mjeseci, tako da ne preostaje nego čim polakše, da čim manje dijelova poispada :icon_biggrin:
Ako se dobro sjećam, bilo je par puta na televiziji, nezadovoljni ljudi(pogotovo stanovnici), ali kako taj dio ne spada pod grad Zagreb ništa od popravka jer se nema para :pottytrain1:
Da se popravi taj dio, mislim da bi se putovanje skratilo za 10 minuta ;D
JosipMarijanovic:
Da poprave tu cestu morali bi stavljati lezece policajce, samo dodatni trosak. Ovako je grbavo po svuda i svi polaku idu.
JogFromYamaha:
you talking to me
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju