Ostalo > Razne offtopic teme :)

Moj bicikl!

<< < (2/8) > >>

balicdim:
malo da oživimo temu...

još je ovo najbolja opcija koju si ti žolt izveo, nađeš neki staru kantu od bicikla i obnoviš ga sa dijelovima koji tebi odgovaraju

posjedujem limexov bicikl star 16 godina nijednog kvara osim ispucanih guma i imam fuji nevadu 2.1 koja je nakon 7 mjeseci vožnje bila na polugeneralki - izmjenjen zadnji zupčanik (kazeta), na balansiranju zadnjeg točka (koji i dalje nije ravan) i izmjenjen je prednji pogon jer su se pojeli srednji od tri zuba, dva puta je bila situacija nedotegnutosti glavčine, škljocanje iste i u svaki puta nosi na servis

sva sreća pa je pod garancijom inače bi ga surduknio u dravu

najgore u cijeloj situaciji, ne vozim ga po makadamima i šumskim putevima već je sve beton/asfalt i 5% po šljunčanim putićima....

boulybox:

slika 1 i 2 bivse rakete a na 3 pitoma road pila  :)

Valter:
Iz nekih mladnih vremena. On mlad tek godinu i pol. Možda 10000 km, ja tek koju stoticu kkm. A danas oboje u mirovini. On bi još mogao potegnuti jer ga mazim iako ga ne vozim, ali ja ne mogu.

JosipMarijanovic:

--- Citat: walkay - 26 Siječanj, 2015, 18:10:15 ---Pozdrav svima! Otvoriti sam novu temu za bicikle, pošto imamo za motore i za aute. Bit će super mjesto za predstavljanje bicikala, naravno sa slikama i sa opisom.  :icon_thumright:

Uvijek sam imao želu nabaviti neki stari trkači bicikl, pa sam prošle godine nabavio stari trkači Favorit iz 1976 god. Bicikl je bio u dosta lošem stanju, pa sam krenio sa projektom.
Plan je bio što više dijelova zadržati, pa sam krenio sa čišćenjem. Ono sto je ostalo serijsko gore: kočnice, volan, ručke, šipka od sica, pedale, sve ostalo sam morao kupiti novo ili sam sredio: rama je pjeskarena i plastificirana u crnu boju, nove felge, Continental ultra uske gume, nove sajle, traka na volanu, šire pakne na kočnici, sic, led svjetla, mono blok osovina sa ležajevima... Pošto serijski imao 4 brzine, nabavio sam od Rog Joma prednje zubčanike sa 2 brzine i stavio nazad zubčanik sa 6 brzine sad je 2x6. GPS-om sam mjerio krajnju brzinu koja je bila 50 kmh.  ;D

--- Kraj citata ---

imas srece da neides 50+ km/h. po novom je 45km/h + 5 tolerancije. :P

B.E.R.O.:
Evo moga Cube-a.
...nabavljen u dosta groblje stanju,kompletno restauriran.
Svaki dan minimalno 20 km!!!
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju