Tehnički kutak > Injection

Kompresor

(1/4) > >>

Neonac:
Pozz zanima me jel ko ima kakovih iskustava sa ovim
http://www.scootnfast.com/scooter/Technical/Choking_Ditechs.htm
i ako da gdje se ta čašica može kupiti ?
I sada mi je sve jasno ovaj moj je vožen isključivo na mineralno 2t ulje i nikda problema gazda nije ima sve ima smisla a ja budala kupio full sintetiku uh...

JogFromYamaha:
kaj kompliciras stvar

skini pocisti propusi crijeva i vozi dalje
nije to sad nesto posebno za radit u pola sata si gotov
kupiti mozes novi nekoristeni u servisu ili kod mene rabljenog koji je jos na masini stoji i ceka demontazu

ako ti se stvara emulzija procitaj si moj post pa ces vidjet kako se je rjesiti ili ako silijen to odraditi istoci sintetiku
natoci mineralku i teraj dalje

du_vlaho:
Ditech mi na sintetici otkad je kupljen nov, 16000km i samo dvaput ciscena emulzija. Jednom iz znatiželje, drugi put na generalci... Jednom pukla cijev iz kompresora i to je uglavnom to... I nije da je ta emulzija nekakav bauk :)

DajTeh:
Ovo ti je separator na slici, preporucujem svima jer skuter ljepse radi i ne prekida. ZASTO?
Kada instalirate separator onda cete vidjeti u casici koliko se nakupi kondezirane vode pomjesane s uljem, i to sve zajedno prolazi kroz sistem za ubrizgavanje odnosno dizne, i ubrizgava se zajedno s benzinom direktno po svijecici. Zbog prisustva vode, tj. emulzije nastaje kratki spoj na svijecici i onda vam skuter stuca, gubi gas.

Cak i ako skuter dobro radi, sa ovom stvarcicom ce jos bolje biti  :icon_thumright: Svijecice traju i traju, a problema nigdje  :headbang:

Istina je da full sintetika stvara vise emulzije, ja je osobno iskljucivo koristim i nikada problema sa separatorom, ali dok ga nisam imao stucao je povremeno.
Mineralu ne bih komentirao posto je ne uljevam niti u tomosa  :)

Neonac:
Gdje se može kod nas kupiti taj separator ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju