Sportski kutak > Sve vezano za utrke

sezona 2015

<< < (5/13) > >>

nidjo180sp:

--- Citat: zvonkec92 - 16 Ožujak, 2015, 23:03:12 ---dobro kolko vas bude u VT u 50 klasi?  nebum valjda ja sam?

--- Kraj citata ---

kolko znam,dvojica iz kz se spremaju vozit ph u 50,a jel planiraju doc u vt,to ne znam..

zvonkec92:
e a kaj recimo ak nema dosta kandidata za određenu klasu? npr 50 klasu, kaj sam onda bezveze dolazio tam i trošio dragocjeno vrijeme i gorivo ili kak to ide? 

YoYo4:
Kao sto sam i prije napisao, ja planiram voziti open a isto tako gdje god budemo vozili odvojeno vozit cu i 50 klasu, a od vozaca mislim da bi ih trebalo bit jer je prosle godine vozio i Gros i jos cura na aeroxu ako ce i ovu sezonu vozit.

nidjo180sp:

--- Citat: YoYo4 - 17 Ožujak, 2015, 06:56:26 ---Kao sto sam i prije napisao, ja planiram voziti open a isto tako gdje god budemo vozili odvojeno vozit cu i 50 klasu, a od vozaca mislim da bi ih trebalo bit jer je prosle godine vozio i Gros i jos cura na aeroxu ako ce i ovu sezonu vozit.

--- Kraj citata ---

cura na aeroxu ti je vozila samo racu kolko se ja sjecam,a gros racu i kz..
--- Citat: zvonkec92 - 16 Ožujak, 2015, 23:54:27 ---e a kaj recimo ak nema dosta kandidata za određenu klasu? npr 50 klasu, kaj sam onda bezveze dolazio tam i trošio dragocjeno vrijeme i gorivo ili kak to ide? 

--- Kraj citata ---

ako vas nema 3 u klasi onda se ta utrka ne boduje,normalo ju odvozis i uzmes pehar i nikom nist,fala kaj si dosel

2TDottore:
kak je vec sad krenulo sve mi se cini da bu ova sezona jos veca srednja zalost neg prosla  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju