Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

4. KARAVANA ZA ŽIVOT "bikeri na cesti" 02.05.2015.

<< < (7/16) > >>

vukas:
Koliko znam, plan je provozat se po Trgu bana Josipa Jelačića, a kreće se od Sveučilišne bolnice(ona nedovršena pokraj golf terena, nasuprot Arene), tako da će svakako biti doživljaj.

f-racing:

[/quote]
--- Citat: suni - 23 Travanj, 2015, 19:00:58 ---Brijem da ce bit jebena ova karavana bi ce gro sto bajkera sto nas prdekala al neznam jel to samo meet il ce bit i voznjica neka sto se nadam onak 100 motorista :)) iskustvo za cjeli zivot

--- Kraj citata ---

Okupljanje kod Sveučilišne bolnice (nedovršena preko puta Arene) je u 12:30 i polazak u defile prema Trgu Bana, očekuje se "malo" više od 100 motora, točnije organizatori računaju na 5000!!!

To je kolona koja će na sat-dva "paralizirati" promet u gradu :))
A to je svrha, da pokažemo da nismo nevidljivi sudionici u prometu i da nas itekako IMA.

Ukoliko imate potrebe za bilo kakve informacije i koordinaciju slobodno me kontaktirajte na 091/369-6969 Marko Kukić

Nadam se što većem odazivu upravo skuteraša i mopedista kao najranjivije skupine u prometu inače.

Pozdrav i VIDIMO SE  :hello:

Drnda:
kako mi je zao sto je uvijek tako daleko :angry7:

B.E.R.O.:
samo vrijeme moze presudit ja idem 99% Onaj 1%  moze otic na vrijeme...
 :) :headbang:

fleky911:

--- Citat: Drnda - 24 Travanj, 2015, 13:36:10 ---kako mi je zao sto je uvijek tako daleko :angry7:

--- Kraj citata ---

reko si da dolaziš  :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju