Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 300ie by 209
209:
SC i Rambla su iz nekog razloga puno brzi od ostatka skutera iz grupacije iste kubikaze.
Isto kao sto recimo Fuoco500 ima veci klip i cilindar od jednog Nexusa 500 a oba skutera se po specifikaciji prodaju kao skuteri sa master 500 agregatom bla bla ali to nisu iste masine. Ovaj je jaci a onaj slabiji. Ne kazem da je kod ovih tako ali ..
karlo-sp:
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 18:30:55 ---Beverly 250 je jedan relativno "tromi" skuter - moje mišljenje,nije da nejde ali...
--- Kraj citata ---
upravo to , ima mi susjed nexa 300 preso 7 000 , ma to je tromo da ga ja s vx209 koji nema vise nista u prijenosu jer se sve zivo potrosilo proculo (skuter ima 72 000) tako da sam sve stavio od seriskog vxra namazem ga ko budalu al doslovno se igram s njim , strah me i pomislit sta bi mu uradio sa spom :dontknow:
anabellas:
--- Citat: karlo-sp - 23 Veljača, 2016, 19:08:00 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 18:30:55 ---Beverly 250 je jedan relativno "tromi" skuter - moje mišljenje,nije da nejde ali...
--- Kraj citata ---
upravo to , ima mi susjed nexa 300 preso 7 000 , ma to je tromo da ga ja s vx209 koji nema vise nista u prijenosu jer se sve zivo potrosilo proculo (skuter ima 72 000) tako da sam sve stavio od seriskog vxra namazem ga ko budalu al doslovno se igram s njim , strah me i pomislit sta bi mu uradio sa spom :dontknow:
--- Kraj citata ---
a nex je vec maxi skuter , ta kilaža je presudna , forumas ima sr172 nakitan skroz , kad on vozi ide sporije od mene posto ima jedno 30kg vise od mene , a kad sjedne netko lagan ide malo bolje od mog , i to je to , decki na dijetu pa na skuter ;D
karlo-sp:
--- Citat: anabellas - 23 Veljača, 2016, 19:12:43 ---
--- Citat: karlo-sp - 23 Veljača, 2016, 19:08:00 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
a nex je vec maxi skuter , ta kilaža je presudna , firumas ima sr172 nakitan skroz , kad on vozi ide sporije od mene posto ima jedno 30kg vise od mene , a kad sjedne netko lagan ide malo bolje od mog , i to je to , decki na dijetu pa na skuter ;D
--- Kraj citata ---
ma nexa ko kupuje nije mu bitno to o cemu mi sad raspravljamo , on zna da ce sjest na njega i dovest se dje treba i to je uredu , i na kraju svak kupuje sta hoce :icon_thumright:
ricardo98:
Volio bi vidjeti test ovog runnera 300 i runnera 250 karb. s istim vitalnim djelovima prijenosa..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju