Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (13/53) > >>

steeef:
produzi njegovu granu ako ti fali,nije bezveze ona namotana..takvu granu je meni u planu radit..

209:
nemoze se zasarafit jer udara u filter zraka.

lakse mi je kupit novu granu nego ic radit jer ce me isto kostat a rezultat ce bit upitan ..

209:
Jucer je bila akcija zamjene lezajeva u nosacu motora i to da se poslozi on komplet.

Stari lezajevi su se raspali od hrdje i vode, stavljeni su novi. Takodjer stavljene su nove sipke koje idu kroz nosac i lezajeve jer su stare bile pune hrdje i na krajevima izglodane.

Nosac je sad komplet repairiran bez milimetra lufta. Kao tocka na i je bila ugradnja Malossi centralnog selena koji ce onemoguciti masini da skace gore dolje na naglo dodavanje gasa i omogucit ce manje gibanje masine gore dolje i lijevo desno.

209:
Mehanika sva pospajana i doslo je na red stavljanje plastika i signalizacije da bi se konacno mogao malo voziti i vidjeti kako to u stvarnosti sve funkcionira.

Nasao sam prvi set plastika koji mi je bio u garazi tako da niej bas sad neko zlato niti finalni izgled. Naglasak je na test voznji.

Evo danas prva legalna voznja po cesti sa skuterom. S obzirom da je stavljen Malossi centralni selen umjesto serijskog skuter dosta vibrira ali to je bilo za ocekivati. Rezultat je da se masina ne mrda niti milimetra. Kako se udje u zavoj tako se izadje.

Napominjem da masina ima predjenih 600km u zivotu (!!) pa samim time i nije nesto previse razradjena ali ajde.

Uglavnom skuter ubrzava super, sve radi ok , zivcan na gas podosta ( Gore je Multivar ) itd. Vec sam imao neke slucajne utrke po gradu protiv NRG180, Bev250, Bev500 itd.

U fazi testiranja ispada kabal sa bobine jer ga treba cvrsce ugurat, i curi gorivo sa rezervoara jer pumpa nije dovoljno dobro zavarena. Sve ostalo je za sada ok.

anabellas:
Snimi video da vidimo,  bas me zanima kolko do 100 treba daj neku aplikaciju skini pa probaj :)

Sent from my rajngla using kuhača

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju