Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (52/53) > >>

209:
@sokre - a gle imao sam te vilice prije ali nisam na to obracao pozornost jer sam razmisljao staviti Malossi i onda se pitam, gle svi ti zipovi i to se tak dobro vozi a nista nema klasicne vilice nego te mono, pa reko ajmo.

Kocnice znam za tu varijantu, vec sam disk nasao, lajtung imam jedino sam cigan platit 350e tu celjust sa adapterom na sip-u a nznm sa ceg je ta brembo. Ima ih jako slicnih ali je odzracnik vecinom unutra okrenut prema felgi ili saraf za lajtung koji bi u tom slucaju strugao a ovu ako pogledas ta je bas takva da je sve prema "van" a takve je dosta tesko naci.

Ovaj bitubo izgleda bas jadno nekak. Znam kak je RS24 na SP180, debeli veliki amortizer a ovo nekak bas izgleda oskudno.

Shokre.:
Oznaka te celjusti ti je
Brembo P4 30/34 40mm - razmak rupa
Ima ti je na brdo starih ducatia i ostalih talijanskih poluproizvoda :)
Imas obicnu i factory varijantu Na kojoj su obicno crvena slova i puuuuno vise kosta... Googlaj uglavnom :)

di.ky.73:
odlican projekt  :hello: :hello:

firkefica:
ta kljesta imas na xtxu, xtu, ktm exc 525 i slicni

Shokre.:

--- Citat: firkefica - 25 Rujan, 2016, 10:55:10 ---ta kljesta imas na xtxu, xtu, ktm exc 525 i slicni

--- Kraj citata ---

nemas.. tamo su sa 60 mm prihvatom. ovo je 40 mm razmak rupa.. exc ima 2 klipnu kliznu celjust a ovo je 4 klipna
ovo na slici je moja brembo factory celjust na ktmu 625 SC

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju