Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (32/53) > >>

209:
Evo j cu stavit serijski vario ili tebi stavim(o) malossi imam ga viska doma. Bas bi volio probati.

300 ide kako 300 treba ici. Ispada sa je 300 puno puno bolji od 250 kao agregat jer na 250 se vidi jako velika razlika sa variomatom dok na 300 ne u toj mjeri jer je ispada serijski vec jako dobar u globalu.

SP je klasa za sebe..

anabellas:
Probaj serijski stavit da vidimo bas jel bu razlike bilo.

Ja nebum diro nis nek bude serijala do kraja.

To ti tocno ona prica kaj ekipa kaze samo 2Nm razlike naspram 250,  tih 2nm taman gura serijski vario di 250 trazi aftermarket.

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

steeef:
ako govoris o serijskim variomatima za 250 i 300,u samoj konstrukciji razlike nema i identicni su ko i ostale komponente projenosa,osim tezine rolice..
variomati se u pia sluzbenom katalogu za narudzbu dijelova vode pod istim kataloskim brojem..
razlika je u tome da 300 ima vise momenta i najveci okretni moment na nizim okretajima nego 250..serijski vario nije linearan neg je vise "touring"  i kao takav bolje pase 300tki zbog nizih okretajs dok 250 agregat dulje drzi na nizim okretajima tj ispod momenta pa ne prenosi snagu kak se spada dok ne dodje u pkretaje..
zato se aftermarket vario puno bolje osjeti na 250 jer ga drzi konstantno u tim visim okretajima i masina konacno ozivi kak se spada.

to ti je ono kaj ja kazem da nikad nebi placal duplu regu skoro za skuter jaci za ta niti 2 nm :zubo: neg budem radje kupil polini vario

anabellas:
Razlika u regi kroz 3 godine recimo, bude cjenovno ko 250 sa kupljenim novim variom uracunatim, tak da 300 je idealan za one kojima se ne dira nis,  daleko od tog da ja nisam isprva htio 250 uzet ali iskoristil sam dobru priliku i uzo nov skuter za malu razliku u cijeni 2012g sa 6000km dok sam mogo uzet istovremeno 250 iz 2007 sa 25000 tako da vozil bi i ti 300 da si u mojoj situaciji bio ;D

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

steeef:
na 2 rege isplati se variomat.
u toj klasi 250-300 jedino bi vozil vespu gts 250..ostalo mi je il nakaradno il glomazno..tak da bi to preskocil i uzel 500.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju